30 ezer szórólap az alkalmatlan Borkairól

Szórólapokkal és plakátokkal próbálja felhívni a figyelmet Borkai Zsolt polgármester ügyére a Magyar Szolidaritás Mozgalom Győrben.

Az önkormányzati választás előtt közvetlenül kezdett Borkai-ellenes kampányba a Magyar Szolidaritás Mozgalom Győrben. A hvg.hu-nak elmondták, 30 ezer szórólapot juttatnak el a győri háztartások postaládájába a Borkai-botrányról.

A szórólapon az olvasható, bár szeretnék nem elhinni, de a felvételek szerint egyértelmű, hogy Borkai Zsolt győri üzletemberek társaságában, kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel múlatta az időt egy luxusjachton az Adrián. Szerintük Borkai viselkedése távol áll a keresztény konzervatív értékektől, súlyosan erkölcstelen.

Az is szerepel a szövegben, hogy a polgármester szégyent hoz Győrre, és magatartása felveti a korrupció gyanúját is. Felszólítják, ne legyen gyáva, álljon ki a győriek elé és valljon színt.

A Szolidaritás arról is beszámolt a HVG-nek, hogy “Szégyen, Borkai Zsolt alkalmatlan a város vezetésére” feliratú plakátok is lesznek a városban.

További írásaink a témában:

Polgármesteri szodómia, miért kussol Orbán?

Nácik is voltak a Borkai-hajón?

Kurvák, Kokain, Kereszténydemokrácia

Nemzeti keresztény b@szás

HVG.hu

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük