Akasztanák az 52 nemmel szavazó országgyűlési képviselőt a fideszes szimpatizánsok

Egészen elképesztő kommentek olvashatók a kormánypárti képviselők, Orbán Viktor, Kubatov Gábor, Kocsis Máté Facebook-oldalán a tegnapi balul sikerült kormánypárti provokáció után. Egyes kormánypárti képviselők posztjaikban listázták azokat az ellenzékieket, akik nem azt teszik, amit nekik Orbán előír. A rajongóknak szóló listázás sikeres volt, elárasztotta a közösségi felületeket a gyűlölet, akasztanának, agyonlövetnének és persze zsidóznak is a kormánypárti kommentelő szimpatizánsok.

Mint ismert, csak országgyűlési döntéssel lehet meghosszabbítani a koronavírus miatti elrendelt veszélyhelyzetet, amit a Fidesz a kétharmadával simán meg tud szavazni bármikor.

Ahhoz, hogy ezt a döntést, akár már ezen a héten megszavazzák, a házszabálytól el kellett volna térniük, erről szavaztak tegnap a képviselők. A Fidesz határozatlan időre akarta a veszélyhelyzetet, az ellenzék határozott időre, tudni lehetett előre, hogy ebből csak kommunikációs ügy lesz, mert az ellenzék előre megmondta, hogy nem támogatja.

A fideszesek belövik rendesen a veszélyhelyzet kínálta ziccereket, a koronavírus újabb kiváló lehetőség, hogy egymásnak ugrasszák az embereket, a gyűlöletet, az ellenségeskedést fenntartsák, az országot megosszák.

Habony Árpád, a fidesz gyűlöletmenedzsere azt találta ki, hogy listázzák azokat a képviselőket, akik nem szavazták meg házszabálytól való eltérést. Ismert kommunikációs trükk, remekül lehet ezzel aktivizálni a gyűlöletben utazó szavazótábort.

Kocsis Máté kommentelői közül válogattunk, és nagyon szégyelljük magunkat.

Akasztós típus
A ráerősítős listázós
Történelmi kitekintős, akasztós, 103 lájkos
Golyós, hazaárulós, zsidós
Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: muonszerk(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •