Akasztanának a fideszes rajongók – Székely Sándor a Parlamentben kért mértéktartást a kormánypártiaktól

Délután töltötte fel Székely Sándor parlamenti felszólalását közösségi oldalára, melyben felhívta a kormánypárti képviselők figyelmét arra, hogy az ellenzékiek listázása, a korlátlan idejű rendeleti kormányzásra nemmel szavazók felé irányított gyűlölet sehová sem vezet. 

Mint Székely, az Igen Szolidaritás egyik alapítója írta: a veszélyhelyzet meghosszabbítását akár még év végig is megszavazná, de Orbán javaslatát, mely szerint korlátlan ideig rendeletekkel kormányozzon, nem tudja támogatni.

Arról is beszélt a független országgyűlési képviselő, hogy Orbánék gyűlöletkampánya újabb virágzását éri, listázzák a kormánypárti képviselők a nemmel zavazókat, rajongóik pedig hazaárulóznak és akasztással fenyegetnek a közösségi oldalakon.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom azt indítványozza, hogy a családi pótlékot megtriplázva minden gyermek után már márciusra 37.500 forintot fizessen az állam, s ezt rendkívüli juttatásként a nyugdíjasokra is terjesszék ki! Ezen felül mindazok, akik munkakeresésben vannak, havi 100.000 forint szociális minimum-jövedelemre legyenek jogosultak! Azonnal!

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •