Antiszemita plakátok Budapest utcáin

Azt merte írni egy újságíró, hogy nem ismeri a Nélküled című focihimnuszt, pár napra rá meg is jelent az újságíró antiszemita plakátokon Budapest utcáin. A muon.hu szolidáris az index.hu újságíróival.

A plakátolás nem előzmény nélküli. Előbb a Fidesz agitprop sajtótermékeinek különböző fórumain nevezték az újságírót idegennek, majd a szélsőjobboldali párt a magyar nép elleni uszítással vádolta az újságírót, végül a közpénzen működő párttelevízó, azaz a közmédia is vitte tovább a sztorit, ahol a szélsőjobboldali párt vezetője fejtette ki véleményét 8 percben a témáról.

„az Index publicistája megadta a jelet a magyargyűlölőknek, az idegenszívű újságíróknak arra, hogy akkor most megint itt a lehetőség annak, hogy jól belerúgjanak a magyarságba azok, akik valamilyen oknál fogva nem érzik magukat a magyar nemzet részének” – így beszélt a köztévében a szélsőjobboldali párt elnöke.

Jó hírunk van a gyűlölködőknek, nem fog velük történni semmi, köztudomású, hogy az igazságszolgáltatás évek óta nem ért a focihoz.

via 444

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •