Gyorshír: Tiltakozás a népgyűlölő kormány ellen

Szélsőjobboldali kormányunk sokszor tett tanúbizonyságot torz értékrendjéről: mindig a zsarnokokat támogatják az elesettek és megnyomorítottak ellenében. Bayer Zsolt a hatalom végbélkloákája nem egyszer fejezte ki gúnyos megvetését a fizikai és szellemi dolgozók tömegével, tehát a proletariátussal szemben. Civilek ezért tiltakozást szerveztek, melynek felhívása alant olvasható: Bayer Zsolt 2019. január 23. …

Teljes cikk

Hivatalos: Bayer Zsolt Petőfi Sándorhoz hasonlítható

A tegnapi nap híre volt, hogy Kerényi Imre közölte: „nagy lesz a felháborodás”, mert egy lírai érzékű kortárs írót, a lovagkeresztes Bayer Zsoltot is beteszi a Nemzeti Könyvtár sorozatba Móricz Zsigmond, Karinthy Frigyes, Gárdonyi Géza, Kosztolányi Dezső, Szerb Antal, Madách Imre és Rejtő Jenő mellé. Ezt most Kerényi Imre még …

Teljes cikk

Példaképünk, Bayer Zsolt

Arról bezzeg senki nem beszél, mennyi mindent köszönhetünk Bayer Zsoltnak! Én most inkább ezzel foglalkoznék, mert mindannyiunk példaképe megérdemli a kiállást és méltatást.

Teljes cikk
ceglédi

Íme a 6 legnyomasztóbb megmondóember!

Az internet elmúlt 15 éves terjedésével kialakult az online megmondóemberek kultusza. Ezrek olvassák, lájkolják és osztják meg őket minden nap, noha arrogáns / dilettáns / demagóg mondataikat értelmes ember számára olvasni körülbelül olyan érzés, mint amikor valaki végighúzza a körmét a pléhcsatornán.

Teljes cikk
bayer

A homofóbiáról még egyszer

Azt, hogy Bayer Zsolt egy ordas nagy tahó, mindenki tudta. Nem ért minket meglepetésként az sem, hogy homofób és, hogy bármikor szívesen fröcsögi tele a Magyar Hírlapot az agymenéseivel a liberalizmusról, az európaiságról és azok kudarcáról.

Teljes cikk
konokpéter003

Régi lelkem

  – Itt az ideje újra elővenni a régi lelkemet – dünnyögte Bayer Zsolt betűvető szakmunkás, miközben feltúrta a gardróbszekrényt.

Teljes cikk