Ez az ellenzék inkább ne csináljon semmit!

Egy évvel ezelőtt ezen a napon volt az országgyűlési választás. Emlékezzünk rá, szinte mindenhol az jött szembe, hogy a többségnek elege van a migránsozásból, a fideszes politikai pótcselekvésekből. Rekord magas volt a részvétel, minden jel arra vallott, hogy valami nagyon meg fog változni.

Aztán este pár órára lekapcsolódott pár számítógép és hipp-hopp Viktor ugrott elő a kalapból, mint mindent letaroló győztes. Mi történt? Pontos válasz máig nincs, a szavazólapokat gyorsan megsemmisítették, szóval történhetett bármi.

Az ellenzék ezen gyalázat első évfordulóján nem szervezet tüntetést sehova. Egyik formáció sem fogadkozott a mai napon, hogy ők aztán elzavarják Orbánt. Mit csináltak? Na, mit csináltak? Azt, amihez a legjobban értenek: Összevesztek! Mi meg itt állunk, mérgesek vagyunk és kényszeredetten asszisztálunk ahhoz, hogy újabb évek jöjjenek egy torz és beteg rendszerben. A jelent épp az ellenzék szánalmas vergődése teszi még élhetetlenebbé, mert vergődésük, hol látványos, hol mosoly mögé rejtett civakodásuk garantálja, hogy itt minden marad a régiben. Ennél tényleg az is jobb lenne, ha nem csinálnának semmit.

(Ebben a cikkben arról akartunk írni konkrétan, hogy az LMP sokat kért magának a fővárosban, amire az MSZP-DK-Momentum az együttműködési tárgyalásokat figyelmen kívül hagyva bejelentette, hogy megvan az összefogás és a jelöltek is. A Jobbik szerint is ez így gáz bejelentés volt, Puzsér egyből facebook posztra tette a véleményét, hogy nem lesz előválasztás. Szóval összefoglalva mindenki mindenkivel megpróbált kicseszni és emiatt antiösszefogás hangulat alakult, egymásra mutogató politikusokkal. Ovi. Kiscsoport. Érdemes erre a szót és a figyelmet pazarolni? Még véletlenül se…)

Kalmár Szilárd
Munkások Újsága

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük