Hányunk tőletek!

Hányunk a hazugságaitoktól címmel szolidaritási demonstrációt szerveznek ma délután a hazug kampányokkal lejáratott emberek mellett az ellenzéki pártok. Jelen lesz Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt is.

Helyszín: TV2 székház Róna utca 174.

A Facebook-eseményen ezt írják a szervezők:

Az önkormányzati választási kampányt hányingerkampánnyá zülleszti a Fidesz. Az érvelő viták elől menekülnek, helyette bűncselekményekkel, a lakájmédia által terjesztett hazugságok sorozatával akarják lejáratni az ellenzéki összefogás jelöltjeit, titkosszolgálati módszereket vetnek be, rendőröket uszítanak az aktivistákra. Azt hiszik, szétfeszíthetik az ellenzéki együttműködést – tévednek, mi egy csapat vagyunk, kiállunk egymásért, minden aljasság csak megerősíti elszántságunkat, és nem tűrünk szótlanul.

A fideszes hányingerkampány az elmúlt napokban is szintet lépett, újra lefelé, mert nekik mindig van lejjebb. Ezúttal azt a dr. László Imrét támadták meg aljas és hazug vádakkal, akinek gyógyítóként, kórházigazgatóként ebben a városban ezrek köszönhetik az egészségüket, sőt, az életüket, és akit csak azért támadnak felülről vezérelt lejáratókampánnyal, mert hitét és elveit vállalva az ellenzék közös polgármesterjelöltje lett a XI. kerületben. Kiállunk László Imre mellett, miként kiállunk minden megtámadott, lejáratókampány célpontjává tett ellenzéki politikus mellett. Fellépünk a hazugságok ellen a jog és a politika eszközeivel egyaránt.

Kérlek, gyere el te is a TV2-hazugsággyár elé! Álljunk ki egymásért, tüntessünk együtt a hányingerkampány ellen!

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •