Hétfőn a Parlamentben számolhat el Matolcsy György

Székely Sándor független országgyűlési képviselő a Parlament jövő hétfői gazdasági bizottság ülésére várja Matolcsy Györgyöt, a Magyar Nemzeti Bank elnökét.

Ahogy a képviselő Facebook-posztjában fogalmaz, rendkívüli helyzet van, soha nem látott mélységbe zuhant a forint euróhoz viszonyított árfolyama.

Cselekvésre van szükség, a hétfői bizottsági ülésen konkrét javaslatokat is megfogalmazhat akár a jegybank elnöke. A mai inflációs adatok ismeretében további kérdésekre is számíthat Matolcsy a bizottságban.

Várom Matolcsy Györgyöt hétfőn a Parlamentbe

Hétfőn kezdődik a Parlament idei ülésszaka, 10 óra 30 perckor a gazdasági bizottság is ülésezik. Meghívtam erre a Magyar Nemzeti Bank elnökét, hogy beszámoljon a brutális inflációról és a forint-euró sosem látott árfolyamáról. Mit tesznek, mit terveznek, mit szúrtak el. Mit tehetünk?Levelet írtam Matolcsy Györgynek, ebben a rendkívüli helyzetben elvárom, hogy megjelenjen.

Zveřejnil(a) Székely Sándor, a Szolidaritás országgyűlési képviselője dne Čtvrtek 13. února 2020

A Gazdasági bizottság következő ülése 2020. február 17-én, hétfőn 10.30 órakor lesz. A részletes napirend itt érhető el.

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •