“Ilyen a megélhetési pedagógus!” – 18+

Pedagógusok és közéleti személyiségek tiltakoznak az új Nemzeti Alaptanterv elen hétfő óta a közösségi oldalakon. A #nonat címkével, egy-egy táblával és kisérőszöveggel utasítják el az oktatási rendszerre rendkívül káros hatású direktívákat.

Székely Sándor, független országgyűlési képviseleő Facebook-posztja alá egészen elképesztő, gyűlölettel és személyeskedéstől sem mentes kommentárokat fűztek hozzá a NAT-ot támogató felhasználók. A Fidesz múlt heti kirekesztés és gyűlölet elleni tüntetése után elég erős kontraszt ilyet olvasni ma Magyarországon. Emberektől.

Ezekből válogattunk egy csokorral, szerkesztőségünk egyszerűen értetlenül áll a pedagógusok, és emberek iránti gyűlölet ilyen típusú megnyilvánulásai előtt…

“A ballib kreténeknek borzasztóan fáj, hogy magyarok léteznek.”

“Szarban vannak a liberális tanárok, mert mostantól nem lehet kicsinek, jelentéktelennek hazudni a magyart! Mostantól a sikereket is tanítani kell! A nemzeti büszkeséget! Mostantól fel kell hívni a gyerekek figyelmét, hogy milyen csodás dolog magyarnak lenni! Persze, hogy nem tetszik nekik, hogyan is láthatnák ezt, amikor a másik oldal legyártott ügynökei…? Üdvözlöm az új Nemzeti Alap Tantervet! Üdvözlöm, hogy végre annyi évtized után Vass Albertről, Herczeg Ferencről is kötelező lesz tanulni!”

“A NAT kritikája pont olyan, mint a “Molnár a fia meg a szamár” mese. Mindig lesz egy csomó huhogó ember akinek nem felel meg. Ezért azután mikropártocskák senki képviselőit, hibbant történelemtanárokat, “Drago-mániás” írókat , meg hasonlókat nem is kell kérdezni!”

“Egyúttal arra is nemet mond a pedagógus társadalom ezzel a megnyilvanulással ,hogy a nemzeti tudatot és haza iranti szeretetet , erősítse a jövő nemzedékében !!! A globalisták kiszolgálóivá vállvak !!! A szeretet és tisztelet maximális hiánya abban , ami tullajdonképpen az ő feladatatuk lenne !! ILYEN A MEGÉLHETÉSI PEDAGÓGUS !!!!”

“A NAT legfőbb problémája, hogy magyar, ezért nem a ti szájízetek szerint való. Lehet újra tüncizni, hiszen tanítani úgy sem szeretnek a tanárok, neked meg van egy másik gumicsont, amivel tudod heccelni a csőcseléket.”

“Mégis miről kellene tanulni a gyerekeknek????
Hogyan verjek meg a tanárt???
Hogyan rugdaljak meg egymást????
NEM kellene beleszólni, mert maguktól eddig semmi jót NEM tanultak a gyerekek.
Kicsit nézzen végig az elvtársai között!!!!!”

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •