Ilyenek a kapitalisták, facebook poszt miatt rúgták ki a dolgozót!

Kiírta a Facebookra, „Jó irányba halad vajon a szekér?” Ez már elég is volt a főnöknek, hogy azonnal dörgedelmes hangú felmondólevelet küldjön a dolgozónak.

A Nyugat.hu szerkesztőségébe érkezett az a levél, amelyben az addig a LuK Savaria Kft-nél dolgozó Nábrádi Attila írta le kálváriáját a főnökeivel. A dolog onnan indult, hogy dühösen kiírta a Facebookra, hogy hétvégén a semmiből egy csomó munka szakadt a nyakába.
„Jó kis vasárnapi munka…
Lakhelyemen csak két jó hétvégi programot kellett félretennem emiatt, de legalább ki vagyok pihenve. Kb. átaludtam a szombatot, hogy vasárnap hajnalban újra frissen és munkára kész állapotban tudjak megjelenni.
Mivel hirtelen, előre nem látható okokból megnövekedett a megrendelés. Még jó, hogy lelkiismeretes kollégáim és jómagam magunkénak érezzük a munkáltatónk gondjait.
Jó lenne, ha embernek néznének minket is és nem gépnek.
Előbb utóbb elfogy az energia, a türelem és a jóindulat.
Még több relatíve használható dolgozót fog így elveszíteni a cég. Jó irányba halad vajon a szekér?
Mielőtt még valaki belém kötne… Étkezési szünetben született eme gondolat”

Néhány nappal később azonnali hatályú felmondással várta a főnöke.
Az indoklásba ilyen kretén mondatok kerültek bele:
„Ahogy az 2016. szeptember 30-án tudomásomra jutott, a Facebook közösségi oldalán az Ön nevével közlemény jelent meg, melyben a munkáltatóját érintően a munkáltató jó hírnevét sértő kijelentéseket tesz a hétvégéi munkavégzési kötelezettség kapcsán”

Hozzászólások

  1. a jó kurva multi anyjukat! mo. nekik vadászterület, geciführer, a nagy ürülékszagú hazaffy csicskatörvénykönyvvel csábítja ide ezeket a kannibálokat. és közben a jobbágycsorda azt hiszi, hogy ez az egész istencsapás és nem lehet kivédeni! az ellenkezője igaz!! ha van a srácnak egy-két, az átlagnál jóval izmosabb ismerőse, lekőröznék azt a gilinyó menedzsert, aki aláírta ezt a szart, és a találka után 10 napra beteget jelenthet, jobb esetben.(esetleg alutepsi,- nem kár érte) ez az első lépés ahhoz, hogy ez a letiport nép vissza nyerje önbizalmát, önbecsülését. ezekbe, mind a multik vezetésébe, mind az orbángeciászba bele kell ütni, rúgni pofozni az istenfélelmet. a vörös istenét!!!!!!