Kósa Lajos sem zsidózhat

Kósa Lajos zsidózott egy ízeset hétvégén, bár ma megpróbált úgy tenni, mintha bocsánatot kérne, de nem sikerült neki. Székely Sándor, a Szolidaritás független országgyűlési képviselője a Facebookon ítélte el Kósa szavait.

Lajos.

Most gondolom büszke vagy magadra. Hogy végre megint mondtál valamit, amire ugrik a “rohadtsorosistanemzetárulóballiberáliskülföldrőlfizetett” média.

Csak tudod, aki szarral játszik, az előbb-utóbb maga is szaros lesz.

És persze amikor már majd elnyel a fekália, akkor majd jól kiállsz, hogy jajj, a csúnya firkászok félremagyarázták a szavaidat, meg te nem is úgy gondoltad, mint ahogyan azt kiragadták az erdeti szövegkörnyezetből – csak az a baj, hogy bizony, te pontosan úgy gondoltad. Mert azt hiszed, hogy ez a menő. Mert abban a hitben élsz, hogy ha a kenyéradó gazdád egy náci eszméket valló írótól idézhet, akkor lehet náculni.

Csak neked az is nehezen megy, hogy úgy náculj, hogy az szalonképes maradjon.

A hozzád hasonlók miatt van az, hogy 75 éve a kedves magyar hatóságok szépen a halálba hurcoltak több mint félmillió magyar állampolgárt. Ja, majd’ elfelejtettem, a fajtádnak ők csak büdös zsidók voltak. (És ne fogd a Szálasi rendszerre meg a németekre, mert ez még Horthy alatt történt. Csak szerettek történelmet hamisítani. A lopás nem elég….) Milyen kár, hogy volt pár tucatnyi, aki a történtek után is hajlandó volt a megyédben maradni, mert továbbra is az otthonának gondolta azt az országot, mely kitaszította magából őket. Ha azok se lennének, mennyivel egyszerűbb lenne a dolgod.

Az a baj a zsidózásoddal, hogy azt nem veszed észre, hogy kiszabadítod a szellemet a palackból, és muníciót adsz azoknak, akik tényleg úgy gondolják. Akik nemcsak beszélnek róla, meg adott esetben félrenéztek majd, hanem ha úgy alakul, akkor maguk is tevékenyen részt vesznek majd a következő vagonírozásban meg Dunába lövetésben. Persze te utólag majd akkor is azt mondod, hogy nem úgy gondoltad.

Akkor magyarázd meg kérem szépen, hogy miként gondoltad.

Kellemes ádventi ünnepeket!

Foto: Wikipedia

  •  
  •  
  •  
  •