Kurvák és szexmunkások

A Borkai-orgiában érintett fiatal lányok közül ketten nyilvánvalóan abból élnek, hogy szexuális szolgáltatásokat nyújtanak. Lehet azt mondani, hogy ez könnyű kereset, de bele lehet gondolni abba is,hogy vajon mennyire lehet felemelő például egy ilyen kőrészeg, szétkokózott társaságot kielégíteni. Az internetről ömlő pornó tudatformáló mellékhatásainak egyike az, hogy trendi lett legénybúcsúnak vagy bármi másnak hívott bulikra kibérelni egy vagy több lányt, akik nyuszinak, ápolónőnek vagy éppen apácának öltözve járulnak hozzá ahhoz, hogy harsány részeg és vagy bedrogozott férfitársaságok szexuálisan is jól érezzék magukat. Az a tény, hogy ilyen partykat nem csak kigyúrt autónepperek tartanak, hanem kereszténydemokrata és családcentrikus politikusok is, sokat elmond erről az országról. Ennyit a szexmunkásokról. Nem kell őket sajnálni, de azért az némi pozitívum, hogy ők nem kerültek az ügy kapcsán célkeresztbe annak ellenére sem, hogy nevüket, közösségi portálokon elérhető profiljaikat jó ideig el lehetett érni.

A Borkai orgiában érintett további két lány, az ikrek. Ők már a súlyosabb esetek. Fiatalok és csinosak, akik azt gondolják, hogy nagypapájukkal egykorú férfiak ágyán keresztül vezet az út a boldogulás és anyagi gyarapodás felé. Harsány életet éltek, ismertek voltak Székesfehérváron, egyes pornóoldali kommentek szerint jól, de drágán dolgoztak. Azt pontosan nem tudni, hogy mikortól lettek sikeres fiatal vállalkozók, de az egyik legcikibb és legbeszédesebb szála az ügynek, hogy kifizetésük részben vagy egészben brüsszeli pénzből történt. Akik idáig azzal kritizálták az EU-t, hogy anyagilag finanszírozza a magyar diktatúrát, aduászt kaptak a kezükbe. 

Az ügynek vannak látszólag háttérben álló szereplői, Borkai Zsolt családja. Egy csinos nő és két fiatal. Mindannyian felnőttek, akiket oda lehetett állítani szánalmas statisztának a botrány korai szakaszában golyófogónak, a férj és apa mellett kiálló gyermekekként és mindent megbocsátó feleségként. Egyikük sem állt félre, egyikük sem mondta, hogy “egy világ omlott össze bennem”. Ott vannak, tolják tovább szánalmas szerepüket, mintha nem lenne már MÉM a rogyasztva kefélő Borkai Zsolt. És ehhez jön a tudat, hogy ők bizony nem véletlenül teszik ezt. Huszonéves fiú, aki semmiért kap havi egymilliót, lány, akinek cégek vannak a nevén és feleség, aki egy kastélyban él. Kik is ebben az ügyben a legnagyobb kurvák? A választ le se kell írnom…

Politzer

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •