Kurvák, Kokain, Kereszténydemokrácia

Néhány hete még azt hihettük, hogy ez a mostani kampány az önkormányzatokról, programokról, jelölti vitákról vagy mondjuk szociális bérlakásépítésről fog szólni. Ehelyett bedübürgött az életünkbe a kereszténydemokrata magyar valóság ripacsokkal, kurvákkal és kokainnal. Annyira elszaladtak a dolgok, hogy Berki Krisztián nyilvános és élő herevasalással se tudna már kellő figyelmet magára vonni. Sőt, annak sincs érdemi hatása, hogy Puzsér Róbert egy fideszes reklámba illesztve gyalázza Karácsony Gergelyt.

Ebben a kampányban a suttyomban felvett hanganyagok kerültek előtérbe. Megtudtuk, hogy Zuglóban a helyi szocialistákkal nem igazán találta meg a hangot az ellenzéki főpolgármester-jelölt és láthattunk állítólagis kispesti szocialistákat, akik egy konvektoros nyárikonyhában olcsó sörtől böfögve arról értekeznek, hogy lehet és kell százmilliókat keresni és elkölteni. A kampány célegyenesében azonban minden a jobber sajtó által unalomig szajkózott eset feledésbe merült, mert a maga teljes és pompázatos valóságában megmutatta magát az országnak a magyar kereszténydemokrácia.

Jött egy blogger, egy valamikori barát, egy sértett ember, aki elkezdte feltölteni a rendelkezésére álló anyagokat a győri polgármesterről. A kereszténydemokrata, családjára büszke egykori olimpikon, az egyik legnagyobb és leggazdagabb magyar város polgármestere hirtelen vedlett át előttünk egy korrupt, kurvapecér drogos senkiházivá. Sejtettük, sőt tudtuk, hogy így vagy ehhez hasonlóan mennek ezek a dolgok, de azért mindez így ebben a formában mégis nagyon tömény. Tényleg így mulat egy mai magyar úr, egy keresztény családapa? Tényleg úgy érzi, hogy megengedheti magának azt a luxust, hogy egy yachton zebracsíknyi széles kokaincsíkokat szívjon fel? Tényleg nem elég az, hogy elmegy mondjuk Amszterdamba és mindezt elintézi egyedül szállodaszobában? Tényleg egy 54 éves magyar olimpikon gagyi gruppenszex partykon kell kiélje a vágyait? A kérdések végtelen sorára az a válasz, hogy tényleg. Tényleg ezzé lett ez az ország. Lenyúltak és zsebrevágtak itt mindent és mindenkit és azt gondolják, hogy megtehetnek bárkivel bármit. Ezek a szemétládák már arra is lusták, hogy udvaroljanak újságíró vagy fotós lányoknak, huszonéves fidelitasz aktivistáknak. Ezek egyszerűen belenyúlnak egy tescós szatyorba és oda vágnak egy marék lóvét és letudják az udvarlást. Rosszabb esetben még csak nem is fizetnek, nemes egyszerűséggel elintéznek némi uniós pénzt és máris minden megoldottnak tekinthető.

És az igazán szörnyű dolog az, hogy mindez csak a jéghegy csúcsa. Legyünk biztosak abban, hogy profibb és nagyobb gazemberek ennél sokkal komolyabb dolgokat is megcsinálnak olyan helyeken, ahol nem lehetnek kamerák. És abban is legyünk biztosak, hogy sokan rögzítettek ilyen és ehhez hasonló eseteket, de emiatt gyorsan vége is lett földi pályafutásuknak. 

Nem írtam le semmi újat és semmi titkot, csak azt, amit kilencmilliókilencszázezer NER-Eliten kívül álló ember pontosan tud ebben az országban. Mégis valószínű, hogy pár napon belül beindul a jólfizetett fideszes jogászterror és mindezek a gondolatok becsületsértési tételek lesznek. Ennek azonban nincs és nem lehet jelentősége! A lényeg, hogy az igazságot jutassuk el minél több emberhez! Igen, ki kell mondani, hogy ez a kokózós, kurvázós maffiaszerű működés a NER-nek és a magyar kereszténydemokráciának az alapja. Ahhoz, hogy ez az egész gusztustalanság működhessen egyetlen dolog kell: Hárommillió hülye, aki mindezek ellenére megszavazza őket. Például a cinikus hedonista senkiházit Győrben, aki képes családi fotóval reagálni egy fotóra, amin ő egy prostival közösül. Ha ezek után képesek vagytok megszavazni őt polgármesternek, akkor szégyelljétek magatakat maximálisan győriek… 

Politzer

  •  
  •  
  •  
  •