Ma szavaz Józsefváros, Dopeman átállt a Fideszhez! MINDEN ELLENZÉKI SZAVAZÓRA SZÜKSÉG VAN!!!

Mivel Kocsis Máté az országgyűlési képviselőséget választotta, ezért ma polgármestert választanak a VIII. kerületben. Nem jöttek előzetes felmérések a választás várható kimenetélevel kapcsolatban, de nagy baj lehet a Fidesz házatáján.  Erre utal az is, hogy visszaléptették a jobbikosként az képviselőtestületbe jutó Pintér Attilát. Korábban Thürmer Gyula jelöltjének szórólapjait Fideszt támogató szórólapokkal osztották együtt, ráadásul a munkáspárti jelölt nyiltan kampányolt Sára Botond kormánypárti jelölt mellett.

Eközben sokakat felháborított, hogy a két éve még a kerületben szocialista képviselőjelöltként induló Dopeman, azaz Pityinger László “előadóművész” nyíltan átállt a Fideszhez, a facebookon jelezte, hogy ma Sára Botondra fog szavazni.  KLIKK

Az esélyekről sokat elmond, hogy a kerületben erősnek tartott Kocsis az országgyűlési választáson csak annak köszönhetően tudott nyerni, hogy a kiemelt ellenzéki jelölt nagyon gyenge volt és emiatt a többi ellenzéki is versenyben maradt. Összességében rájuk sokkal többen szavaztak, mint a Fideszre. Nem véletlenül tették a szavazást egy álmos júliusi vasárnapra. Abban reménykednek nyilvánvalóan, hogy a többségben lévő ellenzékiek otthon maradnak, ezért aki valódi változást akar, az mindenképpen menjen el a mai nap szavazni vagy ha nem Józsefvárosban lakik, akkor kerületben élő ismerőseit győzze meg arról, hogy ma voksolniuk kell!

A szavazóhelyiségek 19.00 óráig vannak nyitva, nem szükséges a választási értesítő, bejelentett állandó lakcímre van szükség. Szavazóhelyiséget itt lehet ellenőrizni: KLIKK!

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük