Nagyot bukhat a Fidesz Józsefvárosban most vasárnap! SEGÍTSD A MOZGÓSÍTÁST!!!

Már a tavaszi országgyűlési választáson is többsége volt az ellenzéknek, azonban akkor a jelöltek képtelenek voltak összefogni, így nyerhetett Kocsis Máté. Most a civil jelöltnek nincs valódi alternatívája az ellenzéki oldalon, így Győri Péter simán legyőzheti Sára Botondot, Orbán helyi emberét.

Az esélyekkel a Fidesz illetékesei vannak a legjobban tisztában, ezért a választást a nyári uborkaszezonra tették, bízva abban, hogy az ellenzéki szavazók otthon maradnak.

Győri Péter sima befutó, ha az ellenzéki szavazók elmennek és voksolnak, így rendkívül nagy jelentősége van annak, hogy a vasárnapi választás híre eljusson minden józsefvárosihoz, aki szavazhat! Egyetlen megosztással azok is segíthetnek, akik nem a kerületben élnek! Írjatok józsefvárosi ismerősöknek, emlékeztessétek őket a vasárnapi választásra! 

Sajnos az elmúlt hetekben a Fidesz aktív hazugságkampányt indított, sokakat ez elbizonytalanított. Ha ilyennel találkoztok, mondjátok el, hogy Győri Péter nem fog “hajléktalantanyát” csinálni a kerületből és migránsokat sem telepít be Józsefvárosba!

FONTOS! A szavazáshoz nincs szükség a választási értesítőre, a lakcím szerinti szavazókörben személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával lehet voksolni.

Aki nem tudja, hogy hol szavazzon, az cím alapján itt megtalálhatja szavazókörét: KLIKK

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük