Nem hiszed el, hogyan szívatják a parkoló autósokat Tiszafüreden

Tiszafüred kiemelt rendezvénye a Halas Napok, ahonnan a Szolidaritás  Mozgalom egyik olvasója töltött fel a közösségi oldalra tegnap izgalmas parkolási képeket.

Mivel fizetős lett az egykor ingyenes Halas Napok, ezért szinte mindent elzárnak a nem fizetők elől, tele van kordonnal az egész Tisza-part, ennek a kerítéses hadműveletnek lett áldozata a parkolóóra. Nem lehet fizetni a a parkolásért, mert az automatát is elzárták.

Parkolj le, aztán kapod a mikuláscsomagot, szeretettel várunk a Halas Napra.

Lehetne ez is a szlogenje a rendezvénynek. Persze sms-ben is lehet parkolni, plusz díjakért, de akkor minek egyáltalán parkolóóra?

Az egykori óriási hajógyáráról híres, a rendszerváltás óta helyét kereső Tisza melletti város megcélozta a turistaparadicsomi állapotokat.  A fideszes polgármester múltja is botrányos, rokonságának utalt ki önkormányzati lakásokat, és nem tagadja azt sem, hogy bíróság előtt felelt egykori “hibájáért”.

A fideszes vezetés hamarosan fizetőssé teszi a szabadstrandot, a mesterségesen kialakított holtágak partjaiból különböző cégek kerítenek el egyre nagyobb területeket, megy a szabad rablás, ahogy az egész országban.

Nézzük meg újra a kordonos parkolóórát, Tiszafüred legújabb torzóját.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük