Orosz kommandósok csaptak le magyar ellenzékiekre

Sok volt Putyinnak a Magyar Kétfarkú Kutyapárt szombati béketüntetése, ezért az orosz elnök személyes parancsára Krímből átirányított kommandósok foglaltak el az éjszaka folyamán több ellenzéki központnak számító romkocsmát Budapest belvárosában!

A történtek a szemtanúkat rendkívüli módon felzaklatták, többségük nyilatkozni sem tud, nekik a Soros Alapítvány pszichológusai nyújtanak szaksegítséget ezekben a percekben is.

Pontos információt nem tudni a történtekről, de az biztos, hogy egy orosz kommandós életét vesztette az akcióban, mert a kidobók cigánynak nézték és agyonverték olyan szidalmakat hangoztatva, hogy “sisakos geci azt hitted így nem veszünk észre?”.

Az érintett szórakozóhelyeken most is hatalmas a káosz, több helyen a szemtanúk közelharcról beszélnek, az egyik elrabolt fiatal aktivista például kitört a kommandósok közül, hogy meg tudja inni az utolsó két korty sörét. Volt akit a történtek annyira traumatizáltak, hogy füstszűrős végén gyújtotta meg a cigarettát és el is szívta azt.

Jelenleg csak annyit tudni pontosan, hogy 20-25 mozgalmár van fogságban az orosz nagykövetség pincéjében, akik még azt sem tudják pontosan, hogy mennyi az idő, mert óráikért már a romkocsmában összeverekedtek az orosz katonák.

A demokratikus ellenzék ezekben a percekben is szervezi a foglyok kiszabadítását, neve elhallgatását kérő GM nem tartja kizártnak, hogy hatalmas tömeg fog indulni a nagykövetség ellen abban az esetben, ha az időjárás kedvezőbbre fordul. Jelenleg még hideg van ahhoz, hogy a budai deszkások és a budaörsi bringások kijöjjenek otthonaikból GM szerint.

Kövesse lapunkat az újabb túszejtős hírekért, mi addig is ellenőrizzük a fentiek valóságtartalmát!

Éljen a szabadság, ruszkik haza!

(Olcsó olaj azért jöhet!)