Polgármesteri szodómia, miért kussol Orbán?

Az elmúlt évtizedek legnagyobb politikai és közéleti botránya robbant ki azt követően, hogy az interneten egy ismeretlen napi frissítésben tett közzé pornográf fényképeket és videofelvételeket Borkai Zsoltnak, a Fidesz győri polgármesterének egy adriai hajókirándulásáról. Minden egyes felvétel már magában azon a szinten volt, hogy abba bárki belebukott volna egy normális országban. Névről ismerhetjük mára a gruppenszex partyban résztvevőket, nem csak a politikust és ügyvédjét, hanem az érintett lányokat is. Azt is tudjuk, hogy utóbbiak közül ketten, mint “sikeres nők” EU-s pénből fejleszthették vállalkozásukat. Magyarországon azonban nem úgy tűnik, hogy egy kereszténydemokrata városvezető belebukna egy ilyen kaliberű botrányba. Saját TV-je kamerája elé állt, felolvasott egy zavaros, de alapvetően beismerő szöveget és ennyi. 

Természetesen hallgatnak a jobboldali civilszervezetek, hallgatnak a pénzzel kitömött egyházak, hallgatnak a kormánypárti TV-k és újságok és hallgat Orbán Viktor az önmagát puritán szentnek bemutató vezér is. Mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Márpedig ez rohadtul nincs rendben, mert itt minden egyes bizonyíték önmagában is indokolná, hogy egy szemétládát eltakarítsatok a közéletből. Pontosan azért, hogy legalább valamit megőrizzetek a hitelességetekből. Mert az egyértelmű kurvázás, a vélelmezhető kokainozás, a luxusdorbézolás tökéletes ellentéte annak, amit nagy pofával hirdettek. Miközben gyerekeinket ostorral zavarjátok a templomokba, az iskolásokra szabadítjátok a papokat, tiniket vágtok sittre egy füves cigi miatt, aközben a keresztényi értelembe vett legundorítóbb szodómiát nyomjátok és elvárjátok, hogy mi félrenézzünk és a szavazófülkékben a nyilvánvalóan cinikus és hazug propagandátok ellenére is rátok tegyük a voksot.  

Persze a jobber civilek, a papok és Orbán kussolására is van magyarázat. Mégpedig egyszerű magyarázat. A dominót nem szabad útjára engedni, mert ha egy dől, magatok sem tudjátok, hogy hány fog utána dőlni. Vélelmezhető, hogy Borkai bandájának orgiája nem a ritka kivétel ebben a körben, hanem a sűrű gyakorlat. Mert bizonyára akadnak még felvételek, melyeken fontos háttéremberek bekábulva pislognak éjszakai klubbokban és olyan is akadhat, amikor fejre tett zakóval rángatják ki valamely fideszes fejest olyan helyről ahova keresztényi értékeket valló családapák nem járhatnának.

Nem csak mi ellenzékiek várjuk, hogy történjen valami. Bizonyára várja az a kormánypárti józan többség is, amelynek valóban fontos az, hogy egy kereszténydemokrata politikusnak ne csak óriáplakáton legyen a család az első. Várják minden bizonnyal azok a templomjáró magyarok is, akiket aggaszt, hogy ebben az országban a fiatalabb generáció mind nagyobb része talál rövid boldogságot olcsó drogokban. Van amikor el kell engedni egy várost azért, hogy vallott értékeiteket továbbra is hitelesen tudjátok képviselni. Persze ez nem fog megtörténni, mert itt nem a keresztényi elvek a fontosak, hanem csibészbecsület, mert mindenki tud valamit a másikról, így senkit sem lehet ilyen és ehhez hasonló tettek miatt felelősségre vonni.

Orbán tehát kussol és kussolni is fog. A Kossuth Rádió riporterével majd pont erről nem lesz ideje beszélni. Ezzel a botránnyal a magyar kereszténydemokrácia szintet ugrott. Újabb sötét dolog, amivel nektek kedves jobboldali szavazók együtt kell élnetek. Majd gondoljatok erre a kompromisszumra, amikor hűtlenség miatt szétesik a családotok vagy a gyereketeket bedrogozva szedik össze az utcán a rendőrök. A kicsinek gondolt kompumisszumok rombolják le testében és lelkében ezt a nemzetet arra a szintre, ahonnan már nincs felállás és ezzel legyetek tisztában…

Politzer

Ha érdekel a radikális hangvételt vállaló újságírás és hírszerkesztés,
szívesen foglalkoznál alapos és igényes tényfeltáró anyagok írásával
esélyegyenlőségi, szociális, érdekvédelmi vagy politikai területen,
akkor az alábbi címre várjuk jelentkezésedet: kalmarszilard(kukac)gmail.com
  •  
  •  
  •  
  •