10 jelölttel indította kampányát az egy éves ISZOMM

A politikai pártok sorában elsőként nevezte meg miniszterelnök-jelöltjét, s elsőként fogalmazta meg választási programját, s a mai napon elsőként nevezte meg országgyűlési képviselőjelöltjei egy részét (10 jelölt), akiket edzőmérkőzések helyett egyenesen a választási küzdelembe küld.

Huszti Andrea, a párt elnöke a mai sajtótájékoztatón elmondta, hogy az IgenSzolidaritás alapvető küldetésének a szociális válság felszámolását tekinti. Ennek érdekében fogalmazta meg azokat a belépő szinteket, amelyek az előállított társadalmi javak viszonylag igazságos elosztási zónájába juttatnák a magyar embereket. Eszerint napjainkban nettó 250.000 forint havi minimálbér, minden felnőttre vonatkozóan 100.000 forintos szociális minimumjövedelem, 50.000 forintos gyermekenkénti havi családi pótlék és a nyugdíjasoknak ugyanekkora korpótlék lenne igazságos. Fentiek forrása az állami és a tőketulajdonosi mohóság drasztikus visszafogása.

Az ISZOMM egyetlen szóval is világossá teszi, mit akar: szocializmust.

A következő év nagy feladata lesz fentiek minél szélesebb körű támogatottságának megszervezése, hogy a 2022-es országgyűlési választások eredményeként egy erős baloldali frakció jöhessen létre a magyar törvényhozásban.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom a balodaliságát azzal is megerősíti, hogy önálló egyéni jelöltekkel, önálló listával és önálló miniszterelnök-jelölttel készül a közelgő megmérettetésre.

A következő időszak első felét a párt főleg az egészségügyi programjának minél szélesebb körű megismertetésére fordítja, s a választásokig maradó fél évet a választópolgárok mozgósítására, akik szintén baloldali alternatívákban gondolkodnak.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •