Fel kell számolni az összes neonáci szervezetet!

Györkös István miatt egy rendőr már soha többet nem mehet haza a családjához. Ő követte el a bőnyi rendőrgyilkosságot, amiért jogerősen életfogytigra ítélték, amit szinte az összes hírportálon olvashattunk, de nem fektetnek kifejezetten nagy hangsúlyt arra, hogy nemzetiszocialista eszméket vall és csak a „fajilag” tiszta ország elfogadható számára, amit Tamás Gáspár Miklós nagyon helyesen kiemelt.

Talán gyávaságból, mert félnek a kormánypropaganda lejáratásától a nácizás miatt, de Györkös Istvánt nem nevezik annak, ami, hiszen nem más, mint egy neonáci terrorista, ahogy TGM is fogalmazott.

Sokaknak furcsa lehet, hogy Magyarországon neonáci terrorizmusról beszélünk, ugyanis a kormánypárti szennymédia az agymosás miatt csak akkor tartja annyira fontosnak a terrorista merényleteket, a gyilkosságokat vagy bármilyen más erőszakos bűncselekményeket, hogy napokon keresztül folyamatosan foglalkozzanak vele, ha az elkövető Fidesz által elfogadott fehér bőrű, keresztény, magyar embernél pár árnyalattal sötétebb színű. Márpedig nincs arra semmilyen írott vagy íratlan szabály, hogy terrorizmust csak sötétebb bőrűek vagy muszlimok követhetnek el.

Györkös a Magyar Nemzeti Arcvonal, amely egy neonáci félkatonai szervezet, alapítója és vezetője volt. Amikor a rendőrség feltárta a szervezet fegyverraktárát, akkor lőtte fejbe az egyik rendőrt házkutatás közben, amivel örök sebet ejtett egy család életében.

A gyilkosságot nem hirtelen felindulásból vagy haragból követte el, hanem azért, mert ellenségeként tekint mindenkire, aki akadályozza azt, hogy számára elfogadhatóan működjön az állam.

A legtöbb erről szóló cikk teljesen elkerüli a politikát. Nem említik, hogy a náci, hungarista eszméknek, amit Györkös is vall, ez a következménye.

A 2008/2009-i gyilkosságokra, amikor ártatlan embereket öltek meg a bőrük színe miatt, is sokkal jobban felemelnék az emberek a fejüket, ha ott is nevén neveznénk, vagyis neonáci terroristáknak, az elkövetőket és jó lenne, ha a köztudatba beépítenénk, hogy neonáci terrorizmus is létezik, ami ugyanúgy nagy veszélyt jelent, ugyanis egyértelmű, hogy ez az volt. Ezzel el lehetne érni, hogy a közvélemény nagyobb tiltakozást fejezzen ki a neonáci, rasszista eszmékkel szemben. Ahogy a 2008/2009-i eseményekkel kapcsolatban, úgy a bőnyi esettel kapcsolatban sem történt egy antifasiszta tüntetés vagy bármilyen más megmozdulás, ami elképzelhetetlen egy számomra ideális országban, ahol nem számít az, hogy a másiknak milyen színű a bőre.

Az sem lenne hátrányos, ha vizsgálatokat indítanának, hogy a katonai titkosszolgálatokba sikerült-e bekerülniük a neonáci szervezetek tagjainak.

Magyarországon a félkatonai neonáci szervezetek létezése tény. Bár nem tudnak nagy erőt felmutatni, de az, hogy a közvélemény nem áll hozzájuk eléggé elítélően az aggodalomra ad okot. Mindent meg kell tenni, hogy az összes neonáci szervezeteket, és azoknak a fegyvertáraikat, felszámolják!

Kovács Márkó

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük