43 év, 4 hónap, 9 nap

mandala
Többe kerülők, mint egy kurva és egy bejárónő együtt.

Nem egészen 5 hónapja jöttünk össze. A cégnél. Egyikünk se alapított még családot, mert tanultunk a végtelenségig, és karriert építettünk. 
Csodálatosan szép, évtizedeknek tűnő hónapokat éltünk át. Én 43 vagyok, ő 40. Egyformán gondoltuk úgy, hogy ez a találkozás egyedi és megismételhetetlen. 
Legelső szeretkezésünk olyan volt, mint a Red Rock Westben Nick Cage-é és Lara Boylé. Romantikus, tüzes, mélyen érzelmes, de mégsem hímestojás-táncra emlékeztető.
Majd derült égből a villámcsapásként érkezett az agressziós atombomba. Szempillantás alatt illant el a kémia varázsa úgy, ahogy minden minden közös, szellemi alapon is táplálkozó közösség. Életközösség.
A minap üzleti útra ment. Legalábbis ezt mondta. Este csetelni kezdtünk, fura volt. Azt hittem, fáradt, vagy esetleg ivott. Más volt, mint szokott. Hazajött, érdeklődéssel és empátiával tettem szóvá, vajon mitől formálta máshogy a szavakat.
Ekkor jött a hidegzuhany. Nem ő csetelt velem, hanem 18 éves lánya, akit balkézről csinált, de a gyerek az anyjának se kellett, pusztán 3 hónapos volt a csemete, amikor a anyja lelépett. Jó messzire. Az USA-ba. Karácsonykor küld egy lapot…
Szóval… a lányt a nagymama neveli. Megtudta, hogy vagyok, s létezésemmel semmi más baja nincs, csak az, hogy lélegzem.
Ő csetelt az apja nevében. Ez rém fura volt. Pláne, hogy pornográf jelentek is voltak a szövegben.
Próbáltam felnőttként kezelni a problémát. Feltárni, hogy mi húzódhat még meg esetleg a háttérben.
A válasz a következő volt: hagyjam őt békén, egyébként is többe kerülök, mint egy kurva meg egy bejárónő együtt.
Akinek mondták: 43 év (nő) — középvezető a profit szférában, szüleit támogatja, mivel értelmi fogyatékos gyermeküket a mai napig el kell tartani.
Aki mondta: 40 év (férfi) — egyke, szülei nyaralói a horvát tengerparton és Las Palmason vannak.
Forrás: Jagran

मूलतः: समाचार

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük