Újraélesztés közben üvöltött a mentősökkel a burzsuj luxusautós

Az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán számolt be arról az elképesztő helyzetről, hogy egy burzsuj „nekembármitszabad” polgártársunk újraélesztést végző kollégáikkal üvöltözött a fővárosban, mert nem tudott haladni a luxusautójával.

A poszt mindent elmond az országunk jelenlegi mentális állapotáról és arról, hogy kialakult a gazdagoknak egy új kasztja, amely azt hiszi, hogy bármit megtehet. Íme ezek az emberek azt gondolják, hogy az ő 5 percük többet ér, mint mások élete.

A poszt:

❗️LAKÁSON ZAVARTA MEG AZ ÉLETMENTÉST EGY TÜRELMETLEN SOFŐR❗️
Egy 45 év körüli nő újraélesztéséhez érkezett segítségül szombat este a Központi Rohamkocsi, ezért nem értek rá az életmentők szabad parkolóhelyet keresgélni a belvárosi Sas utcában. A ház kapuja előtt megállva, gyorsan magukhoz vették eszközeiket, és rohantak is az emeletre a beteghez, akinél azonnal emelt szintű ellátás kezdődött. Az elszánt küzdelmet  azonban, az előszobából váratlanul bekiabáló idegen férfihang zavarta meg, aki a “mentő sofőrjét” kereste. A férfi ugyanis nem tudott tovább várakozni kocsijában ülve, ezért gondolta, hogy kézbe veszi a dolgokat. A nyitva maradt ajtókat kihasználva, a mentők nyomába eredt és még a beteg lakásába is követte őket azért, hogy megkérje, “álljanak el az útból”. Bajtársainkat nagyon meglepte a méltatlankodó sofőr, mégsem tudtak azonnal reagálni. Perceknek kellett még eltelnie, amíg stabilizálni tudták a beteg állapotát, bajtársunk pedig csak ezután tudott egy időközben felszabadult helyre átállni a mentővel. A luxusautó vezetője azonban továbbra is elégedetlen volt, feljelentéssel fenyegette a hivatásukat szolgáló mentőket, amiért “indokolatlanul sokáig használták a kék villogót.” A jelenet után, végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a beteget bajtársaink. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!

Forrás: OMSZ Facebook

Munkások Újsága