A betegség és haláltudat keselyűi – mint potenciális gyilkosok

kuruzsló

Naponta telefonálnak. Különféle ingyenes vizsgálatokra hívnak. Ha elmész, fél óra alatt megállapítják: a csodával határos eddigi életben maradásod ebben az árnyékvilágban, mert ennyi-annyi bajod van, de ők könnyen tudnak segíteni rajtad.

Mindössze néhány gyógyászati terméket vagy csodabogyót kell rendszeresen szedned. Most és csak neked: párszázezer vagy pár tízezer forintért, és ismét kapsz esélyt, hogy 120 éves korodban vadászpuskával végezzen veled a környezeted, mert az istennek se kívánsz elmúlni.

Egy pár átverés és párszáz telefon után eljutsz oda, mint a falu népe a farkast kiáltó fiúval. Akkor se fogsz elmenni egy vizsgálatra, vagy még véletlenül se szeded be a felírt gyógyszert, ha már kell, mert mindegyik mögött haszonszerző kufárok hadát fogod gondolni.

Így azután tényleg ki fogsz szenvedni ebből a világból. A sok callcenteres és termékügynök, akik más munkát nem találnak – és elsősorban a forgalmazó-cégtulajdonos – pedig dörzsöli a tenyerét, hogy sikerült megint valakit megkopasztani. Mint egy libát (made by PuPu).

Az egyik keselyűnek megtaláltam a Facebook oldalát, ahol hirdetik, hogy milyen kreatív munkahelyen dolgozhatnak a munkatársak, sőt, az egyik bulijukról is feltettek néhány képet. Kár volt, mert amikor megláttam az „elázott” csapatképet, a maradék bizodalmam is elmúlt.

Valójában tényleg szükség volna évenkénti, általános egészségügyi vizsgálatra, amelyet az állam finanszíroz. Előbb-utóbb szükség is lesz rá, mivel a haláltudat dögevői jól dolgoznak.

Forrás: Huppa

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük