A HírTV fenegyereke meghátrált a vita elől + KORREKCÓ

Szerkesztőségünk egy hete több elérhetőségén nyilvános vitára hivta ki Puzsér Róbertet a HírTV kamerái előtt, mivel rendszeresen folytat rosszindulatú rágalomhadjáratot a munkásmozgalom ellen.

Puzsér több alkalommal párhuzamot vont a marxi filozófia és a haláltáborok között, de ideológiai ámokfutása itt nem állt meg: Felszínes megállapításait azzal tetézte, hogy a marxi világképet áltudománynak nevezte, holott tudta kívül ő is nem kevésszer hangoztat Marx által megállapított igazságokat. Puzsér nem csak a szocialista mozgalmakat illeti előítéletek vezérelte kritikával, pályafutása során a feminizmust is gyűlölete céltáblájává tette.

Megfutamodása várható volt, hisz vitapartnereit többnyire – érvek híján – hangerejével próbálja meggyőzni a demagóg kinyilatkoztatásai igazáról. Sokat elárul jelleméről, hogy a megmérettetést még hazai pályán sem merte vállalni.

KORREKCIÓ:

Puzsér Róbert elfogadta kihívásunkat, de nem merte nekünk elmondani. A részére megadott elérhetőségünk valamelyike helyett Facebook-oldalán üzent, hogy elfogadja kihívásunkat, ám továbbra sem tudtunk vele kapcsolatba lépni augusztus 3-adikai pénteki lápzártáig sem. A kormánykritikus megmondóember várhatóan a Fidesz által újra birtokolt HírTV-nek dolgozva folytatja a dolgozók emancipációs mozgalmának a lejáratását, mivel információink szerint nem tartozik az elbocsátott médiamunkások közé.

Munkások Újsága

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük