Kínai kommunisták vendége volt a Fidesz több politikusa

kiaiirasjel

Érdekes információ jutott el hozzánk.
Orbán Viktor egykori kabinetfőnöke, ma országgyűlési képviselő Nagy Andor Kínába látogatott. Ezzel természetesen még semmi probléma nincs, fontosak a két ország közötti jó kapcsolatok, azonban itt nem kormányközi, hanem pártközi együttműködésre derült fény. A Nagy Andor vezette fideszes delegáció, amelynek összetételét nem tudtuk kideríteni, 2012. június 10 és 17 között a Kínai Kommunista Párt vendégeként volt jelen a Kínai Népköztársaságban. 

Ezt az információt a szélsőségesen antikommunista Fidesz kommunikációs gépezete “elfelejtette” a magyar közvéleménnyel ismertetni, pedig sokunkat érdekel, hogy a vörösöket gyűlölő Schmidt Mária és Kövér László barátai mit kerestek hivatalos Fidesz delegációként a kínai kommunistáknál? Az is érdekel minket, hogy erről miért nem tájékoztatták a magyar közvéleményt? Csak nem szégyellik, hogy ott voltak? Antikommunizmusukat a pekingi pártszékházban is oly bőszen hangoztatták?

Sok választ várunk, mindenesetre a látogatást megemlítő link itt található: http://www.idcpc.org.cn/english/f_events/120608-1.htm

fidesz-kina
A Kínai Kommunista Párt Központi Bizottságának Nemzetközi Osztálya az interneten is dokumentálta a delegáció látogatásának tényét. Mennyire morbid, hogy miközben Schmidt Mária a kínai dolgozókra hivatkozva gyalázza a magyar dolgozókat, addig elvbarátai a kínai kommunisták vendégszeretetét élvezhetik.
kina2
a csoportképen Orbánt jobbról támogató Nagy Andor

szerk

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük