A kiütötTEK

kiutottek
Egy békés megyei tűzoltó, egy budapesti obejktumőr, egy kazinbarcikai járőr és egy nyolcadik kerületi rendőr is könnyedén ütötte ki a rendvédelmi elitegység, a TEK kigyúrt versenyzőit szombaton a rendőrök harcművészeti gáláján. A TEK-esek minden döntőt elvesztettek, de a parancsnokuk így is elégedett volt velük, mert szerinte nem csak az a legény, aki adja, hanem az is, aki állja a pofonokat. (Ezt ugye a terroristáknak is elmondják – szerk)

 
De jó ezekkel az emberekkel találkozni! – kiáltott fel egy kigyúrt, kopasz, Nobody beats me feliratú pólót viselő férfi, miközben a Syma csarnok lelátóján felfele haladva sorban lekezelt a sorok szélén ülő kigyúrt, többnyire kopasz férfiakkal. Szombaton Budapesten egészen biztosan a Terrorelhárítási Központ által szervezett Budo és Küzdősport Gálán volt a legnagyobb az egy főre jutó élősúly és tiszta izomtömeg: három tatamin és három ringben a rendőrség, a TEK és egyéb rendvédelmi szervezetek dolgozói csaptak össze egymással, a lelátókat pedig elborították az értük szurkoló kollégáik. A többnyire idősödő férfiakból álló biztonsági szolgálat tagjait és a versenyzők szőkített nőit leszámítva a csarnokban mindenki annyira keménynek tűnt, mint Chuck Norris. Fél óra akklimatizálódás után már az sem volt meglepő, hogy amikor a műsorvezető beleszólt a mikrofonjába: “Orvost! Orvost kérünk a kettes ringhez”, akkor nem egy csenevész Greene doktor jelent meg fehér köpenyben, hanem egy kigyúrt, kopasz, fekete pólós férfi futott oda gumikesztyűben megvizsgálni a vérző fejű versenyzőt.

Rovásírás és közszolgálati turul

“Amikor a Közszolgálati Egyetem évnyitóján sorban dőltek ki az emberek, mindenki azon nevetett az interneten, hogy ezek az emberek fognak minket megvédeni? Pedig azok mind elsősök voltak, néhány héttel az érettségi után. Én harmadéves vagyok, a mi évfolyamunkról nem dőlt ki senki. Nálunk a tisztin ha valakinek van szabadideje, azt nem máshol, az edzőteremben tölti” – adott magyarázatot a többiek dagadó izmaira is a lelátó első sorában a térdére roskadva ülő Gergő, szeme alatt egy hatalmasra duzzadt véraláfutással, alig néhány perccel azután, hogy kikapott a ringben. “Én még meg sem néztem magam, nagyon szarul nézek ki? Igen? De ez olyan fiús dolog, nem?” – kérdezte.

FORRÁS: Origo

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük