A kokainkereszténység és a kvótafeminizmus harca a nemek ellen

Puzsér Róbert

Abban az áldott helyzetben vagyok, hogy nem tudok együttérezni se a gender-fasisztákkal, ennek a gonosz, feminista hatalmi ideológiának a híveivel, se a kurzuskeresztény újtőkés osztály provokátoraival.

Abban az áldott helyzetben vagyok, hogy nem tudok együttérezni se a gender-fasisztákkal, ennek a gonosz, feminista hatalmi ideológiának a híveivel, se a kurzuskeresztény újtőkés osztály provokátoraival, akik úgy vélik, hogy a hálószobába, a párkapcsolatba, a gyerekvállalásba, vagyis a legszemélyesebb emberi döntésekbe ugathatnak bele. Egy fontos ügyhöz – ahogy szokás szerint, úgy ezúttal is – kizárólag két szélsőséges álláspont tartozik. A Habony és Finkelstein által arculattervezett hatalmi struktúra – amely olyan mélyen és őszintén vallásos, hogy képes hat lépésben megtaposni mind a tíz parancsolatot – ezúttal a kvótákért küzdő feministáknak dobott fel egy fuckot, szokás szerint valódi faszokkal és valódi faszságokkal. A gender-kurzus amazonjainak agya ettől rendszerint rettenetesen viszketni kezd – csakhogy a koponyájuk mögött van: nem tudják megvakarni. Ilyenkor őrjöngenek, fasizmust kiáltanak, és tüzet okádnak.

A mindent elsöprő indulatok valódi okai a bicskanyitogató stíluson túl az alábbiak:

• A mai Magyarországon az, amiről Ákos és László beszél, nem választás. A nőknek ugyanúgy és ugyanolyan keményen kell dolgozniuk, hogy pénzt keressenek, mert Ákos és László miután kereszténységet, megmaradást meg magyarságot oktatott nekik, megy a pénztárhoz, hogy az adójukból tömje a zsebét.

• Tapasztalatom szerint a család-projekteknek nem a nők a legnagyobb ellenségei, hanem a felnőni és elköteleződni képtelen férfiak.

• Szüleink magatartásmintái ma már követhetetlenek, új és működőképes receptjeink pedig nincsenek a párkapcsolatokra, a társadalmi munkamegosztásra vagy a férfi és a női szereperekre. Ákos és László szíve szerint a tizenkilencedik századba parancsolna vissza minket, míg a balliberális véleményelit a huszadik század ideológiai harcait folytatja a kifulladásig. Egyik élvezettel adja elő a macsót, és házimunkát oszt, a másik ha tehetné, betiltaná a nemeket. Senki sincs, aki átvezesse a férfiakat és a nőket a huszonegyedik századba. Oda, ahol természetes, hogy a nők egy része karriert épít, férfiakkal versenyez, és győz vagy veszít. Ahol természetes, hogy a színpadon vagy egy ország élén áll. De ahol ugyanilyen természetes, hogy a nők egy másik része az anyaságban és a családban teljesedik ki. Ahol a közgondolkodás mindkét nőt sikeresnek, mindkét életet teljesnek ítéli. Mert mindkettő sikeres és teljes.

Bővebben: Szélsőközép

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük