A kolostor előtti rendőröknek is jár a fél milla

Nem tudjuk, hogy adatvédelmi szempontból jót cselekszünk-e, de erkölcsi szempontból nagyon egyetértünk magunkkal abban, hogy Orbán Viktor és Habony Árpád telefonbeszélgetésének leiratát lehozzuk. A beszélgetésben érinti a Fidesz vezérkarának tagjait is. Téma a Fidesz főkommunikátorának visszatérése Ibizából, első intézkedésével a rendvédelmi szervek dolgozóinak szilveszteri jutalmat intézett.

– Szia Árpád!
– Heló Viktor!
– Vissza kell jönnöd koma, elbaszták ezek a hülyék az önkormányzatit, a fiataloknál sehol sem vagyunk, és bentről is jönnek a kritikák, szerencsétlen Lázár sem képes leállni a Ladájával, Miklós bácsit ismered mekkora hülye, Misi meg Gyuri is sokadjára veszekszik a pénzen.
– Nem fog menni Viktor, már megmondtam, hogy hülyékkel nehéz, te körbevetted magad ostoba seggnyalókkal.
– Ezt már többször megbeszéltük, Sziszire szükség van, mert az ostoba szavazóknak érezniük kell, hogy lehet belőlük bárki, Petike és Zoli tudnak csak angolul, nem tudom őket kibaszni, a csajok pedig hagy dolgozzanak, addig sem tesznek kárt a pasikban. Családról nehogy már Tomi papoljon, ez a Judit, pedig méltó utóda Navracsicskának.
– Viktor, nagyon jól tudod, hogy Ibizán vagyok karácsonykor, végre nem kell vinnem a kúrógép Zsoltit, de két dolgot csinálj meg addig.
– Árpi bármit, ami nem törvénytelen, ismersz, vagyis Péterrel meglesz minden, amit kérsz.
– Képzeld Viktor, tegnap hasbarúgtam egy idős házaspárt, rám hívták a zsarukat, húsz percig vártam, hogy kimenjen a szer, de a rendőrök sehol. Azt mondták, nincs rendőr baszod.
– Hogyhogy nincs, itt van kettő a kolostor előtt kettő, hóban fagyban.
– Nem furcsa, hogy ugyanazok állnak ott nyár óta? Le sem váltják őket, mert nincs kire?
– Mit tegyek?
– Pénzzel meg kell őket venned.
– Pénzzel? Ne hülyéskedj, milliárdokat költök a fakabátokra. Én, akit 89-ben beraktak a zsiguliba ezek a gecik.
– Most ők gondolják rólad, hogy geci vagy Viktor. Szarért húgyért állnak itt a kapuban. Adnod kell nekik fél misit szilveszterig. Kurva sok ember lesz az utcán, nem kéne kockáztatni.
Fél misi? Hülye vagy bazdmeg, annyiért tanácsi lakást vettem anno Pesten!
– Az csak bruttó Viktor, levonjuk a felét, örülnek ezek két kilónak, max. ennyi a fizujuk, és még ez valamivel több is lesz. Win-win Viktor, lóvé van, a szerencsétlen Karácsony megfúrta a ligetes milliárdjainkat, a rendőrökön átmosssuk a pénzt.
– Nem kis összeg ez Árpi a faszomba, na mindegy, mi kéne még?
– A Szandra. Tudod Pista bácsinál volt egy íróasztala öt évig, a haverom csaja.
– Árpi bazdmeg bárkit megkaphatsz, minek neked a haverod csaja?
– Már nem kell Viktor, neked kell. A szerencsétlen parókás Hollik szóvivődnek mennie kell. A helyébe kell Szandra.
– Ne viccelj, borvicinki, Bobrocki névvel akarsz engem kiröhögtetni? Pista bácsi inkább nem szólt hozzá öt évig, mert nem bírta kimondani a nevét.
– Nem probléma, Szentkirályi a lányneve, azzal fog pörögni, küldöm a stylist-omat, testhez álló blúzok kellenek pushup melltartók, és tegezés level ezer.
– Mi van?
– Ez az Viktor, fingod nincs mi kell a mai fiataloknak, a nyuggereket tudod rendezni a nagy hasaddal, a középosztályt felhúzzuk szépen lassan az unió pénzén, de a fiataloknak nagy mellek, klassz cuccok, verdák, és jó duma kell. Vágod?
– Nincs más választásom Árpi, meglesz, tudnál hozni hazafelé egy új focilabdát, tudod van a röptéren az az akciós sportbolt.
– See you again!
– Bazdmeg!

Székely Botond

Borító: Facebook.hu/ARC

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük