„A korrupcióról tereli el a figyelmet a Fidesz”

A Fidesz, undorító gyűlölet-kampányaival a közpénz ellopásáról próbálja elterelni a figyelmet” – jegyzi egy brit elemzés, majd hozzáteszik: amíg ezzel senki se foglalkozik, még az EU se, addig a magyar demokrácia folyamatosan épül le.

Az összeomlás szélén a magyar demokrácia, de mégse foglalkozik vele senki – írja egy brit konzervatív magazin elemzése. Orbán Viktorban nem az a legveszélyesebb, hogy az orosz kormány bábjaként dolgozik, hanem hogy undorító gyűlöletkampányt folytat mindenki ellen. Az elemzés szerint a migránsok, civilek, Soros György, az ellenzéki sajtó ellen indított támadások mind arról hivatottak elterelni a figyelmet, hogy az Orbán-rezsim szépen lassan ellopja az egész országot.

Kötelező lesz a katonai képzés a magyar iskolákban, tudósít a bolgár hírügynökség. Felidézik, hogy fiúkból és lányokból is lehetne gyerekkatona. A Bulgáriát kormányzó, szintén populista és jobboldali, viszont eu-barát kormány szintén hazafiassági órának nevezett katonai képzést szeretne meghonosítani az iskolákban. A kormány mindkét országban a bevándorlók elleni harccal indokolja a katonai programokat.

Az oktatás színvonalát elsorvasztják, de a katonáskodást beveszi a tantervbe a magyar kormány. Ez a német Spiegel összefoglalója a kötelező hazafiasságóráról. Meglátásuk szerint a program célja, hogy a gyerekekbe más kis korukban beleneveljék a feltétel nélküli parancsteljesítést, ami amúgy a fidesz-rezsim működésének az egyik alapelve – ahogy az a kiépülő diktatúráknál lenni szokott.
Forrás: http://hirtv.hu/hirtvkulfold/a-korrupciorol-tereli-el-a-figyelmet-a-fidesz-1401018

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük