A Nagy Imre társaság tiltakozása

ifjabb donth

Wass Alberttel, Szabó Dezsővel és Nyirő Józseffel az antiszemitizmust tette kötelezővé a magyar iskolákban a kormány. A kötelező hittanoktatással megkezdődött a tanulók dokumentálása és megfélemlítése. Éppen külpolitikai konfliktusba hajszolta az országot a kormány Nyírő József romániai újratemetésével. Nem e három jelentéktelen író, hanem a politikai antiszemitizmus a kormány nyomulásának tétje. A FIDESZ-JOBBIK- Magyar Református Egyház kezdeményezte Horthy Miklós emlékmű-mánia ugyancsak a politikai és egyházi antiszemitizmus újraélesztésének lenyomata.

 

A gyűlölet, ahogy a félelem is fertőző! Ne tűrjük el a járványterjesztést! Mutassuk meg, hogy nem akarunk a történelem szemétdombján bohóckodókkal közösséget vállalni!

Vannak Erdélyből is méltó alkotóink, mint például Tamási Áron, Dsida Jenő, Sütő András az ő példájukat, életüket, alkotásaikat akarjuk tanítatni gyermekeinknek.

Vannak példamutató államférfiaink, akiknek kezéhez nem tapad ártatlanok vére. Közterületeinken az ő emlékműikkel akarunk találkozni.

2012. május 31-én 17 órakor a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Bp. V. Szalay u 10-14.) épülete előtt titkozunk a politikai antiszemitizmus megjelenése, az iskolás korú gyerekek megfertőzése ellen:

2012.május 28. dr. Donáth Ferenc
Nagy Imre Társaság Budapesti Szervezet elnöke

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük