A neonácik a szovjet győzelmet ünneplik?

Van egy diszkrét bája annak, hogy a nácik minden évben emlékeznek az 1945. februári kitörésre. Nem valami számukra fényesebb esemény van náluk központi helyen, mondjuk a német megszállás, hanem az az esemény, amely a legékesebben bizonyítja a nácik gyengeségét. A kitörés ugyanis nem volt egy sikersztori. Egy katonai csőcselék parancsmegtagadó akciója volt. A parancs számukra ugyanis úgy szólt, hogy a magyar fővárost az utolsó emberig tartaniuk kell a szovjet, román és magyar katonákkal szemben. Meg persze az is parancs volt, hogy robbantsanak fel minden hidat. Sajnos ezt tudták teljesíteni, az utolsó emberig való védelmet nem.
Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy számukra, hogy itt bukta van, amikor megették az SS utolsó lovait, akkor egy kupacba verődtek és megpróbálták nyugati irányba elhagyni a várost. Erre emlékeznek a mai nácik,a jobbikos szimpatizánsok. Nekik persze szerencséjük van, mert ők kellemes sétával teljesíthetik ezt a túrát, a második világháborúban ez nem volt ennyire kedélyes menet. A menekülőket a világ legerősebb hadserege fogadta, kegyetlen mészárlás lett a menekülés vége. Maroknyi ember jutott csak át az ostromgyűrűn, a többség elpusztult vagy fogságba esett.
Erre emlékeznek. Emlékezzenek is! Emlékezzenek arra, hogy az embertelenség nem marad büntetlen. Emlékezzenek Sztálingrádra, Berlinre és Budapestre, az összes helyre, ahonnan a kommunisták őket kifüstölték!

Kalmár Szilárd

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük