A rendőrség nem indít nyomozást Németh Szilárd kétmilliárdos birkózó akadémiája miatt

Nem történt bűncselekmény – utasították el a hűtlen kezelés miatt tett feljelentést.. Kérdés, hogy a Fővárosi Főügyészség is így látja-e.

Győztek a magyar Herkulesek! – Németh Szilárd Fidesz-alelnök, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke szombaton ebben a fellengzős hangú Facebook-posztban jelentette be, hogy a rendőrség elutasította azt a feljelentést, amelyet különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt tettek, miután kiderült, hogy a magánalapítványa kétmilliárd forintos költségvetési támogatásból építhet sportcsarnokot Csepelen.

Az ügyben LMP-s Szél Bernadett és a csepeli MSZP-s Szentenczky János fordult a rendőrséghez, a feljelentésüket azonban bűncselekmény hiányára hivatkozva elutasították. Még kérdés, hogy ezt így látja-e a Fővárosi Főügyészség is, amely szintén megkapta a határozatot. (Győzelmi mámorában Németh egyébként ahhoz sem vette a fáradtságot, ami többé-kevésbé a kötelessége lett volna, vagyis hogy a határozatból eltüntesse Suentenczky és Szél személyes adatait.)

A Fidesz alelnöke – aki korábban egyszerűen lekommunistázott mindenkit, akinek nem tetszik, hogy a magánalapítványa építheti a birkózó akadémiát – később savanyú a szőlő felkiáltással egy másik Facebook-posztban nekiment a Jobbiknak is, a párt ugyanis törvénytervezetet akar benyújtani, hogy politikusok ne tölthessenek be sportvezetői posztokat. Ha a törvényjavaslatot elfogadnák, akkor a Magyar Birkózó Szövetség mellett a kézilabda, a vívás és több más sportág is elveszítené a jelenlegi fideszes elnökét. A Magyar Kézilabda Szövetséget Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester, a Magyar Vívó Szövetséget Csampa Zsolt önkormányzati koordinációért felelős helyettes államtitkár vezeti.

 

 

 

 

Forrás: http://168ora.hu/rendorseg-nem-indit-nyomozast-nemeth-szilard-ketmilliardos-birkozo-akademiaja-miatt/

 

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük