ablonczyk

Pulp Fiction Vincent

(A migrans az en vagyok. Meg ekezete sincs a migransnak, es, hogy oszinte legyen a migrans, nem is nagyon erdeklik az ekezetek.)

Az oreg ablonczy derek kommunista ujsagiro volt, Aczel Gyorgyot is jol ismerte, evtizedeket toltott az orezsim seggeben, aztan a rendszervaltas kornyeken atiratkozott a Magyar Forumba, es leginkabb egy antiszemita benyogeserol hiresult el. Ennyi is eleg volt ahhoz, hogy az ablonczy a Nemzeti Szinhaz igazgatoja legyen. Istenem, nem ertett a szinhazhoz, de legalabb hivatasos gazember volt.

Az ifju ablonczy (nem a tortenesz, aki azert szinten kinevezodott valaminek , de legalabb… szoval legalabb) orbanista ujsagiro, klasszikus heti valaszos bergyilkos, akit emberek tonkretetelere szoktak leginkabb felhasznalni, a rezsim ideologiai folyoiratanak a Kommentarnak lett a foszerkesztoje. Minden rezsimnek szuksege van Parteletre, raadasul a publikacios listakon is jol mutat.

Az ifju ablonczy eppen azt magyarazza el, hogy mi migransok, olyanok vagyunk, mint az ottoman hadak. Nem allitom, hogy nincsenek velunk problemak, marmint velunk migransokkal, de azert mindennek van hatara. Persze csak viccelek, nincs itt semminek sem hatara. Kurvaanyank van, takarodjunk vissza a sivatagba – mondja az Otos szamu partnyalonc – ablonczy csak jumurdzsakoz egyet, mert o finom ember.

Ertem en, hogy nem vagyok muszlim (mint Aziz Sancar muszlim migrans, aki kapott ma egy kemiai Nobel-dijat), de pl. meg lehetek. Ha akarom, akkor muszlim leszek, ha meg nem akarom, akkor nem leszek muszlim.

Nem a migransokrol szol ez a poszt, hanem az ablonczykrol. A migransugy nagyon osszetett, es az egyetlen osszetett dolog, amihez ma hangulatom van vegtelen dimenzios reprezentaciokat involval. Es hat akar mekkorak is voltak az ottoman hadak, azert csak veges dimenziosak voltak.

Ez az orszag valahogy sohasem tudott megbirkozni a kozepszerunel tehetsegtelenebb, de rendkivul ambiciozus es moralisan gyakorlatilag ertekelhetetlen emberekkel, roviden, az ablonczykkal. Az egesz libsi-konzi szart azert talaltak ki, hogy legyen ezeknek az ablonczyknak egy palya (igen vannak liberalis ablonczyk, csak most nem olyan jo nekik), ahol ok a janik. Ahol semmit sem kell csinalni, csak az ideologiai vonalat orizni.

Mi migransok csak arra vagyunk jok, hogy rajtunk keresztul kifejezheto legyen az ideologiai huseg, es mintegy two-in-one, a hatartalan emberi alavalosag. Hogy lehessen libbantozni, sorosozni, ceuzni, es hat kicsiket, csak az izeert zsidocskazni is egyet szormenten. Jelezni a Gazdinak, hogy szamithat rank, ablonczykra.

Ne legyenek illuzioink, ez az egesz csak es kizarolag a karrierekrol szol, megpedig szanalmas kis karrierekrol, abortalt politologusok, filozofok, torteneszek havi hat-nyolcszazezer forintos karrierjerol, aminek minden, es a minden alatt en most mindent ertek, alarendelheto.

A migransra, erre itten, aki nem hasznal ekezetet, neha furan neznek, hogy megis hogyan van ez a magyarize, mert tenyleg iszonyuan kinosak tudunk lenni, marmint az egesz csomag. A migrans megvonja a vallat, felnez a papirkaibol, nagyon sohajt, de azert alapvetoen pont leszarja. Nem, nem fog a migrans az ablonczyk miatt szegyenkezni, mert egy kis magyarorszaga azert meg megmaradt a migransnak, affele dugimagyarorszag, fiok melyen, amibol le lehet csippenteni egy darabkat, aztan ovatosan vissza lehet csomagolni a sztaniolba. Meg van belole valamennyi, es ha az ember beoszto, meg sokaig marad.

Forrás: Örülünk Vincent?

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük