“Addig kamuztok nyugodtan, amíg az utca bontatlan”

2006 madach tér

“Mélyre fogtok jutni, ha minket néztek szolgának.”

Bajnai-árvák cicaharca

Most akkor ki is csinál pártot? Nézzük meg időrendben, hogy mi is történt, s mindenki próbálja meg eldönteni, hogy akkor ki is csinál valójában pártot.

2015.10.14.: Kiszivárog az Indexhez, hogy a Szolidaritás Mozgalom elnöksége olyan határozatot hozott, ami szerint „az Elnökség tudomásul veszi, hogy Kónya Péter – részben a Magyar Szolidaritás Mozgalom egyesület egyes tagjainak részvételével – az egyesülettől szervezetileg teljesen független pártot kíván alapítani.”

2015.10.14.: Kónya véletlenül sem hívta fel az Index vonatkozó újságíróját, hogy elmondja a cikktől eltérő álláspontját, ezt inkább a teljesen más közönséget targetáló Drága Bolgár Úrnak mondta el. Mondandója tele volt praktikus és logikus politikai üzenetekkel, ugyanakkor nem beszélt arról, hogy igaz vagy sem az értesülés. Bolgár Úr nem provokálta, hogy vajon egy Szolidaritás elnökségi határozat hogyan kerülhet az Indexhez. Ehelyett a politikus szájába adta, hogy annak tartalma az országjárásakor terjedhetett szájról-szájra. A jogintézmények (mint elnökségi határozat) már csak ilyenek…

2015.10.15.: Az Index híre, Kónya álláspontja (ami ellenkezik az elsőközlő médiuméval) nélkül beteríti a teljes médiát.

2015.10.15.:  Pedig ezen a reggelen az ATV Start című műsorában is járt a néhai Együtt párt egyik alapítója. Szinte mindegy is, hogy mit mondott (amúgy részben cáfolta az elsőközlő értesülését), mert végig nyeli a saját röhögését. Ki tudja, miért …?

2015.10.16.: Kónya a közrádió 180 perc c. műsorában végre (2 nap után) cáfolja az elsőközlő információit. A szimpatikus politikai üzenetek ugyanakkor eltűnnek mondanivalójából. Már nem számítanak a munkavállalók és a vidék emberei, már csak a harc érződik ki mondandóján.

*

2015.10.14.: Az Együtt jelenlegi elnöke Szigetvári Viktor az újbóli (2018.) Összefogás mellett érvel, közös miniszterelnök-jelöltben és egy választási pártban gondolkodik.   

2015.10.17.: Szigetvári (miután Kónya végigrodeózta a médiát új pártjával) már új ellenzékről és új, más választói szövetségről beszél . Azaz az ellenkezőjéről, mint 3 nappal azelőtt.

2015.10.17.:  “Aki nem változik, az Orbán Viktornak a kottájából játszik” – mondja Szigetvári egy másik kiemelés szerint. Mi a mondattal a hiba? Az, hogy ezt Kónya nyilatkozta az ATV-n, amikor idén februárban kivált a választói szövetségből, ill. később kiírta közösségi média oldalára is. Amúgy helyesbítek: a mondat nem hibás, csak fantáziátlan – mivel lopásnak még véletlenül se merném nevezni.

2015.10.18.: Szigetvári azt találja mondani, most már erősebben, hogy „az Együtt a következő választáson nem köti újra a 2014-es szövetséget.”

Hát, így…

Nekem tehát fogalmam sincs, ki akarhat új pártot, mivel szőke vagyok, s egyébiránt egy angyal – viszont kurvára röhögök.

Forrás: Kanadai Hírlap

Ez az ország nem néma legelő, a torkunkban van az igazi erő. Választhattok, hogy a düh vagy a harag hívja elő.

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük