Az ellenzéknek kuss a neve!

klub2

Aki meglepődött azon, hogy az önkény lekapcsolja a klubrádiót az vagy hülye vagy nem ebben az országban élt az elmúlt években. Ez egy teljesen profilba illő döntés. Ezek a nyakunkra ültek és ott is maradnak ameddig nekik tetszik. Klasszikus görénykurzus, bár a görény ezekhez képest egy szerethető állat. Ezekben nincs semmi, ami méltányolható, nincs semmi, ami szimpatikus lenne. Olyanok mind, mint az újgazdagék hülyegyereke a lakótelepi homokozóban. Minden játékkal ők akarnak játszani, minden játékszabályt ők mondanak meg és akinek ez nem tetszik, azt megveretik az apjukkal.

A gond csak az, hogy a kiszemelt homokozó majd százezer négyzetkilométer és egy rohadt sarka sincs, ahol úgy és azt játszhatnánk, amit szeretnénk. Mindannyiunk feje felett ott van az orbánpallos, ugrálunk és várjunk, hogy mikor súlyt le ránk is nyíltan vagy fondorlatosan. Mert ügyésznek, bírónak, adóellenőrnek álcázott narancsterroristák állnak ugrásra készen, az állig felfegyverzett TEK-es izomagyúakról már nem is beszélve.

Tegnap a Klubrádiónak mondták azt, hogy: KUSS! Igazából nem szerettem a Klubrádiót, de most nem ez a fontos, hanem a puszta tény, hogy a jogászterror, a paragrafusok mozgatásának nagymesterei lecsaptak egy ellenzéki gócpontra, egy kis adminisztrációval felszámolták azt.

Persze mindenki rohadtul fel van háborodva. A facebook falamon hörög az ellenzék, de nagyjából ezen a szinten meg is áll a dolog. Aláírunk három petíciót, megkönnyezzük Gyuribácsit aztán élünk tovább Európa Észak-Koreájában, ahol mindenki kussul, mindenki fél és kéne már jönni néhány csenevésznek, aki van annyira bátor, hogy puszta kézzel nekimegy ennek a rendszernek és elzavarja azt a két tucatnyi hülyét, aki zsebrevágta ezt az országot.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük