Az ELTE etikai eljárást kezdeményezett G. Fodor Gábor ellen

g fodor

A közlemény az ELTE honlapján jelent meg, amelyben az áll, hogy a rektor, Mezey Barna etikai eljárás megindítását kezdeményezi G. Fodor Gábor, fizetés nélküli szabadságon levő, jelenleg főszerkesztőként tevékenykedő oktató ellen.

„Az ELTE Politikatudományi Intézetében korábban oktatóként dolgozó, a 2015/2016-os tanévben fizetés nélküli szabadságon lévő G. Fodor Gábor által főszerkesztőként jegyzett 888.hu internetes portálon megjelent szexista, rasszista, mások személyiségi jogait, emberi méltóságát sértő tartalmak teljes mértékben összeegyeztethetetlenek az Egyetem által vallott értékekkel, az ilyen megnyilvánulásokat az Egyetem a leghatározottabban elítéli” – áll az Eötvös Loránd Tudományegyetem honlapján megjelent közleményben.

A közleményben az is olvasható, hogy Mezey Barna, az ELTE rektora etikai eljárás megindítását kezdeményezi G. Fodor Gábor ellen, mert az Eötvös Loránd Tudományegyetem a Küldetésnyilatkozatában és az Etikai Kódexében megfogalmazott alapvető értékek tiszteletben tartását az egyetemen kívüli nyilvánosságban folytatott tevékenység során is megköveteli az ELTE-polgároktól.

Forrás: Pesti Srácok

Kép: 444.hu

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük