Az én szerelmem

az en szerelmem

Tony súlyos síbalesete után, egy elhúzódó rehabilitáción idézi fel intenzív kapcsolatát férjével, élete szerelmével. A traumatikus kapcsolat feldolgozásában fiatal betegtársai segítik. Tony pedig nemcsak fizikailag, de lelkileg is a gyógyulás útjára akar lépni. Ha képes lesz rá.

Szeretlek. Kimondani egyszerű. De mit takar a mindennapokban ez a szó? Törődést, szeretetet vagy szép szavakba „csomagolt” önzést, a másik kihasználását érzelmileg, fizikailag? Meddig tudunk, meddig érdemes tolerálni szerelmünk – mindenfajta – igényét és hol a határ, amikor meg kell szakítani a kapcsolatot, a saját érdekünkben.

Nehéz döntés, különösen, ha életünk szerelméről van szó. Aki szexuálisan vonzó, laza, szórakoztató és mindig talál humoros mentséget mulasztására. Tony (Emmanuelle Bercot) egy szórakozóhelyen figyel fel Georgio-ra (Vincent Cassel), aki egy hangos társaság középpontja. A nőket és az életet nagy kanállal faló férfi és a csendes ügyvédnő kölcsönös vonzalma rakétasebességgel indul be. A szikrázó szerelemben azonban idővel sokasodnak a figyelmeztető jelek, a párkapcsolatot egyre több nehézség terheli. A szerelmes nő pedig egyre kétségbeesetten igyekszik alkalmazkodni az érzelmeiben és viselkedésében folyamatosan változó férfihoz, megtartani közös életüket. Próbálja túl-, és megélni a kapcsolat mélységeit és csúcsait, felkészülni közös gyerekük megszülésére. A pergő cselekmény és a kitűnő
főszereplők egy pillanatra sem engedik ki a nézőt a feszült érzelmi hullámvasútból.

Forrás: Gépnarancs

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük