Bejelentettük a Mi Hazánk Mozgalmat illegális plakátolás miatt

Csapatunknak feltűnt, hogy az utóbbi időben Budapest belsejében Kőbányán látványos aktivitást mutat a hülyeségben még a Jobbikot is előző gyűlöletcsoport a Mi Hazánk Mozgalom.

Mindannyian emlékezhetünk még, hogy a rendpárti hazafiak nemzetvezére Toroczkai László dermesztő gyűlölettel szidalmazta a menekülteket az esetenként hátrahagyott szemét miatt. Úgy látszik azonban, hogy a törvények és a társadalmi normák nem mindenkire vonatkoznak: a Mi Hazánk turbómagyarjai minden további nélkül csúfíthatják el a köztereket illegális matricáikkal melyek miatt feljelentést tettünk a helyi hatóságoknál, egy részüket lehetőségeinkhez mérten el is távolítottuk.

A Toroczkai vezette operettcsapat egyébként visszaállítaná a halálbüntetést – de jó is lenne, ha egy fasiszta állam dönthetne életünk-halálunk felett… – és újra bevezetnék a sorkatonaságot is: a társadalom nagy részét keresztülnyomnák egy militáris kiképzésen. A “haza” érdekében természetesen, ami a különböző nacionalista hülyeségek szolgálatát jelenti. Szívesen szivatnának tehát mindenkit az egyszerű, de vérgőzös lázálmaikkal. Nem hívei az emberi jogoknak, támogatják a bérrabtartást, mert az “kevesebbe kerül”. A szélsőjobboldali mozgalomnak nincsenek társadalomjobbító gondolatai, csak embertársaikat veszik célba bűnbakképző retorikájukkal, mellyel morbid módon a bűnre, a bűnhődésre az erőszakra fókuszálnak. Érdekes, hogy a Mi Hazánknak még mindig – az általunk sem túlzottan kedvelt – Gyurcsány Ferenc a legnagyobb problémája, nem az Orbán-kormány népsanyargató intézkedései melyekkel tőkéspárti osztályharcot hirdet a dolgozó emberek és elesett rétegekkel szemben, ezzel készítve elő az etnikai tisztogatás borzalmait. Természetesen nem hiányozhat ideológiai palettájukról az Orbán-kormánytól már jól ismert fajvédő tenyészprogram sem.

Toroczkaiék talán azért álltak ki a Jobbikból, mert nem esett le nekik a nyilvánvaló: a Jobbik a kommunikációjában nem azért cukisodott, mert megtagadta volna az egykori rasszista és kirekesztő elveit, hanem mert jól tudják, hogy hatalomra kerülésük esetén mindenkivel azt csinálnak, amit akarnak. Elég a választási rendszert megbütykölni itt-ott és az államot megpuccsolva akár évtizedekre hatalmon maradhatnak, bár ebben már rég megelőzte őket a Fidesz. Ámbár a Jobbik titkos terveire tárgyszerű bizonyítékaink még nincsenek, erősen valószínűsíthető, hogy csak a megfelelő alkalomra várnak, hogy torz elképzelésekiet keresztülverjék a társadalmon – ezt egy szervezeten belüli megbízható informátorunk már megerősítette.

Egyértelmű rejtett kamerás bizonyítékaink vannak viszont arra vonatkozóan, hogy a Jobbik franciaországi megfelelője a Nemzeti Front bár retorikájában sokat enyhült, lényegében semmit nem változott, a francia eredetű Identitás Generáció mozgalommal összefonódva próbálják átvenni a hatalmat. Felsőbb köreikben kamerák előtt hangzott el, hogy az enyhülés csak látszólagos, a hatalmat megragadva már kedvükre tudják a társadalmat ízlésük szerint átformálni.

A kirekesztő eszmék terjedése egy igen szomorú világ jövőképét vetítheti előre. Egy olyan világ rémképét, ahol az egyén atomizáltan küzd a puszta túlélésért egy szolidaritás nélküli, szociáldarwinista világban. Még tehetünk ellene. Ezért ne adj esélyt a szélsőjobbnak, hogy mérgüket az utcáinkon terjesszék!

Munkások Újsága, B-gy

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük