Berobbant az ISZOMM Borsodban

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom elfogadja a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerület időközi országgyűlési választás nem hivatalos eredményét. A párt örömmel nyugtázza, hogy fél évvel a megalakulása után a kiélezett politikai helyzetben és az erős média-ellenszél dacára támogatottja, Tóth Ádám 2.3 százalékos eredményt ért el.

Huszti Andrea közleményében kiemelte, hogy Az Igen Szolidaritás elnöksége megköszönte a választóknak a bizalmat! A párt garantálja, hogy tagjai és támogatói miattuk is dolgoznak tovább!

Tóth Ádám a párt független jelöltje – politikai értelemben a semmiből előlépve – a kampánycsapattal együtt óriásit küzdött az elmúlt két hónapban. Az Igen Szolidaritás büszke rá, és biztos benne, hogy a továbbiakban is együtt fog működni Tóth Ádámmal a körzet felvirágoztatásáért, illetve a szociális, erkölcsi és környezeti válság leküzdéséért.

Az Igen Szolidaritás elnöksége áttekintve a helyzetet úgy látja, hogy a jó jelölt és a párt programja, együttesen járult hozzá az eredményhez. Az elmúlt 30 évben ilyen rövid idő alatt más politikai párt nem tudott ilyen eredményt felmutatni. Az Igen Szolidaritás párt jó úton jár, hogy meghatározó politikai erővé váljon 2022-ig.

Az Igen Szolidaritás a politikai felelőssége tudatában ezért úgy döntött, hogy továbbra is fenntartja azt az igényét, hogy az ellenzék, mind a miniszterelnök-jelölti pozícióért, mind a 106 választókerületben az egyéni jelölt kiválasztásáért előválasztásokat szervezzen, és az a minimum, hogy szélsőjobboldali eszméket hirdető jelölt ne lehessen képviselőjelölt!

  •  
  •  
  •  
  •