Bosszúból közmunkát sem ad a szegényeknek a polgármester, aki saját jegyrendszert vezetett be Túrricsén

Nem tetszik neki, hogy feljelentették.Bosszút állt Túrricse polgármestere, Garda Endre azokon a helyieken, akik feljelentették, amiért saját jegyrendszerrel sakkban tartotta a Szabolcs megyei község közmunkásait – írja a honlapján a HírTV. A csatorna tényfeltáró műsora, a Célpont még májusban adott hírt arról, hogy a polgármester több mint egy éven át játékpénzzel fizette ki Túrricse 130 közmunkását, ezeket a zsetonokat pedig csak abban az üzletben lehetett beváltani, amelyet az ő szociális szövetkezete ajánlott fel. Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, és feljelentést tett az a Garda is, aki jegyrendszert leleplező Célpont mellett a riport szereplőit és mindenki mást is beperelt, aki a közösségi médiában megosztotta az őt nem túlságosan hízelgő fényben feltüntető hírt.

Most a HírTV azt derítette ki, hogy a polgármester bosszút is állt, és egyszerűen elvette a közmunkát azoktól, akik ellene fordultak a jegyrendszer ügyében. Bár a polgármester azt állítja, hogy nála március óta senki nem jelentkezett, hogy dolgozna, aki pedig az ellenkezőjét állítja, az hazudik, az egyik áldozata, Kóczé Veronika hangfelvétellel tudja bizonyítani, hogy a polgármestere az, aki nem mond igazat:

GE: Hát azért nem veszlek fel, mert még egyszer engem nem jelentetek fel.

K. V.: Szerinted miért jelentenélek? A többit miért vetted vissza? Tejfel Tamás is vissza van véve, Nóriéktól is visszavettél mindenkit. Zaháréktól is dolgoznak ketten.

G. E.: Majd amikor meglesz szépen a bírósági tárgyalás meg az ügyem, mi lesz az ügyemből, majd utána dolgozhattok.

K. V.: Ja, értem, addig szívatni akarsz?

G. E.: Hát nem szívatlak, csak addig nem lehet felvenni senkit, én nem veszek fel senkit.

Ami a Garda által indított pert illeti, nem polgári pert indított, hanem magánvádas büntetőeljárást, és nem azért, mert a HírTV állításai nem helytállóak. Azt kifogásolja, hogy a riportban kiskirálynak nevezték.

 

 

 

 

 

Forrás: http://168ora.hu/bosszubol-kozmunkat-sem-ad-szegenyeknek-polgarmester-aki-sajat-jegyrendszert-vezetett-turricsen/

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük