[email protected] meg Facebook” – a fideszes Boldog István mutatja az utat

Boldog István
Törökszentmiklóson mostanában nem szerveznek szélsőjobboldaliak gyűléséket a koronavírusjárvány miatt, ezért a Facebookon élik ki a gyűlöletre mindig vevő követőik igényeit. Miklóson több FB-csoport is működik, nemrégen az egyiket 24 órára letiltották, mert letarolta a verbális erőszak.

Ahogy visszatért az oldal, meg is emlékezek róla, persze, ahogy kell: gyűlölködve.

Miklósiak szerint a köztörvényes bűnözőjelölt Boldog István fideszes országgyűlési képviselő van az oldal mögött, aki egy lájkkal jelezte is a minap, hogy nagyon egyetért a személyeskedéssel, “buzikurvázással”, mások mocskolásával, amiről ugye szól a fidesz kommunikációja.

Boldog Istvánt, a körzet önkormányzati képviselőjét május 14-én gyanúsítottként hallgatták ki a főügyészségen két rendbeli felbujtóként elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének, két rendbeli felbujtóként elkövetett vesztegetés elfogadása bűntettének és két rendbeli felbujtóként elkövetett versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban elkövetett bűntettek gyanúja miatt.

Az ügyészség korábban közölte: az eljárás adatai szerint az országgyűlési képviselő a hivatali helyzetével, befolyásával visszaélt, jogellenesen befolyásolta a pályázatok elbírálásának eredményeit, amiért vállalkozóktól jogtalan előnyt kapott.

Érthető a frusztrációja. Végül is a fineszbűnözés alaplogikája, hogy lopnak, csalnak, hazudnak és ájtatoskodnak, s ha valakiknek ez nem tetszik, azt lebuzikurvázzák, s ha ez utóbbi meg a Facebooknak sem tetszik, akkor pedig sipákolnak. 

Az már csak hab a tortán, hogy a világ egyik legnagyobb tőkés csoportját “balliberálisnak” nevezik. Pedig kormánypártként akár a társadalmi válsággal is foglalkozhatnának, amelynek bűne épp rájuk készül omlani.

https://muon.hu/a-ciganysagnak-vannak-lehetosegei-torokszentmikloson/
  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment on ““[email protected] meg Facebook” – a fideszes Boldog István mutatja az utat”

Comments are closed.