„Budapest nem kér a Fideszből” – elindult a kampány a 15. kerületben

Karácsony Gergely a XV. kerületben megtartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy itt az ideje, hogy a választók belássák azt az uniós választáson is megerősített választói akaratot, hogy Budapest nem kér a Fideszből.

A kormánypárt már készül a bukásra, de nem szabad, hogy megismétlődjön 2002, amikor az utolsó pillanatban is a közvagyon kiárusításával foglalkoztak.

A főpolgármester-jelölt elmondta, hogy mind a 23 kerületben a városlakókról kell szóljon a politika, ennek érdekében az összefogás mindenhol egy jelöltet állít a fideszes jelölttel szemben, Németh Angélát a 15. kerületben.

Németh Angéla a RáTE és a Szolidaritás polgármestere arról beszélt, hogy a kerületben fideszes és volt fideszes képviselőkből összeállt egy “bosszúkoalíció”, ami megakadályozza a költségvetés elfogadását. Mindent megtesznek, hogy a közalkalmazottak ne kaphassanak béremelést, hogy ne lehessen támogatni a kerületi egyesületeket, sport- és egyházi szervezeteket – mondta a jelölt, aki szerint “egy soha nem látott” szövetséggel, komoly munkával, tisztességgel és becsülettel sikerül majd békét és kiegyensúlyozott viszonyokat teremteni a kerületben.

Elmondta, hogy mind a 14 egyéni választókerületben állítanak jelöltet.

muon-mti

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük