Civil fúzió

nck

Bizonyára értesültetek arról, hogy 2012.05.04-én a Nemzeti Civil Kontroll Polgárjogi Mozgalom szövetségre lépett a Kásler Árpád által alapított Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetével (BAÉSZ), és a Rendszerváltó Mozgalommal (RVMP). A szervezetek kölcsönösen segítik egymás tevékenységét, támogatják egymást közös céljaik elérésében. Az együttműködés keretében továbbítom számotokra az alábbi „Egyenes beszéd – avagy hogyan tovább?!” című BAÉSZ-RVMP cikket, amely -megfelelő összefogás és támogatás mellett a bankok által becsapott honfitársainknak nyújthat segítséget.

A Nemzeti Civil Kontroll népes tábora pedig azokat várja, akik továbbra sem kívánnak párthoz csatlakozni, hanem aktív és értékes munkájukkal függetlenként kívánják a Nemzetünket segíteni.

Jelentkezni a www.civilkontroll.com címen, a „Tagfelvétel” menüponton lehet.

Végezetül egy rövid üzenet azok számára, akik nyugodtan szemlélik az eseményeket, mert abban a tudatban élnek, hogy nekik nincs hitelük, így őket biztosan nem verhetik át a bankok és a mögöttük álló pénzvilág.

Sajnos azt kell mondjam, hogy óriási tévedésben vannak! A fenti állítás ugyanis csak részben igaz. Valójában őket közvetlenül nem a bankok, hanem a magyar kormány verte át például akkor, amikor a befizetett adóforintjaikból feltőkésítette a „hazánkban ideiglenes jelleggel állomásozó” bankokat.

Tehát ha akarták, ha nem, az engedélyük nélkül a Magyar Állam fenntartására általuk befizetett adóforintjaik egy jó része mégiscsak a bankárok és a pénzvilág zsebében landolt!

Így történt ez például 2008 novemberében is, amikor 600 milliárd forintos banki mentőcsomag „kiutalásáról” döntött a kormány, mely az IMF-Világbank-EU által adott hitelekből lett megfinanszírozva, de azt nekünk, adófizetőknek kell kifizetnünk.

Természetesen a politikusoknak erre is megvan a kész válaszuk (ezért politikusok): továbbra is biztosítani kell a hitelek kihelyezésének anyagi feltételeit…bla-bla-bla…

Az NCK ezt röviden, és másként fogalmazza: a pénzszivattyú nem állhat meg!

Navratil Attila
Nemzeti Civil Kontroll
alapító

És akkor jöjjön a BAÉSZ-RVMP cikke:

Egyenes beszéd – avagy hogyan tovább?!

A mai cikk sok kérdésre hivatott választ adni. Újabb szövetségeseket és újabb ellenségeket fog szülni, de így van ez rendjén, ez a vajúdás velejárója. A sorok lassan de biztosan kezdenek rendeződni, felállnak a századok majd az ezredek, végül így áll talpra a nemzet. Nem is tehet mást, ha fekve marad elföldelik.

A Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének vezetősége és külső segítői megtették amit megtehettek, és elérték amit elérhettek a jelenlegi formában. Sokan Önök közül az elmúlt években jelezték csatlakozási szándékukat, hogy tagként be szeretnének lépni a BAÉSZ-be, de mindeddig lebeszéltem mindenkit erről. Ha jól emlékszem, talán még cikkben is írtam, hogy azt az összeget, amit a tagdíjra fizetnének, fordítsák inkább családjuk megélhetésére. Egyébként is, pont ebből a megfontolásból olyan alacsonyra tettük a tagdíj mértékét (havi egyszáz forint), hogy magának a tagnak a könyvelése és adminisztrációja is többe kerülne.

A meg nem alkuvó munkának viszont komoly eredményei születtek. Olyan eredmények amelyekre nagyon kevesen számítottak és itt nemcsak összegszerűség tekintetében, hanem napvilágot láttak azok a dolgok, amit sokan sejtettek, de senki sem látott és nem bizonyított. Napvilágra került a jéghegy csúcsa: bebizonyosodott az, hogy a pénzügyi maffia pórázon tartja a politikai maffiát. Annak ellenére, hogy jogerős ítéletben is kimondták a jogtalan és törvényellenes pénzügyi elszámolásokat, az illetékes felügyelő szervezetek, a politika, a kormány és a választott képviselők gyáván és fogottan hallgatnak, mint szar a fűben. Itt emberek lettek öngyilkosságba hajszolva, családok megnyomorítva és kilakoltatva, évtizedek munkája eltulajdonítva és még annyit sem tettek, hogy legalább az ügyek teljes kivizsgálásáig leállítsák a kilakoltatásokat és végrehajtásokat, hanem mintegy arcon ütve a népet, olyan rendeletről beszélnek, amiben pénz jutalomban részesítik azokat, akik fejet hajtva sorsuk megnyomorítói előtt, beletörődve eltaposásukba, elhagyják otthonukat.

TOVÁBB A CIKKHEZ:  http://www.civilkontroll.com/node/334

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük