Devecseri nácikatasztrófa

devecser jobbik-300x199

Devecser nevét megtanultuk az iszapkatasztrófa idején. Most, hogy el ne feledjük, újra pörög a település neve, csak most nem az iszap-, hanem a nácikatasztrófa miatt! Ugyanis katasztrofális, amit a náci hordák művelnek. Minden erejükkel leplezni igyekeznek, hogy ők elsőként távolították el pártjukból származása miatt, értsd faji hovatartozása miatt, egyik képviselőjüket, felidézve ezzel a vészkorszak alatti zsidóellenes törvények szellemét, s most új támadást intéztek vállaltan a magyar jogrend ellen.

A szélsőjobb nem érez késztetést arra, hogy például Vizoviczky László vagy Tasnádi Péter, vagy más, a hírek szerint rettentő keresztapa háza előtt tüntessen, vonuljon. Nem érez késztetést arra, hogy a soraikban fellelhető büntetett előéletű emberek, vagy épp a saját lányát molesztáló gárdista háza előtt, vagy a nem-romák által elkövetett gyilkosságok helyszínein felvonuljon. Miért?

A szélsőjobb nagyon szeretné folytatni, amit elkezdett: például eldönteni, ki a magyar. Sőt, ki a jó magyar. De immár azt is el akarják dönteni, hogy melyik bűn fontos, és melyik nem, mi jogszerű, és mi nem az! Mirkóczki, Jobbikos képviselő kijelentette: “Amennyiben a korrupcióval átszőtt rendőrség nem képes a tisztességes magyar állampolgárokat megvédeni az együttélési normákat betartani képtelen cigánybűnözőktől, úgy valljuk, jogukban áll vagyonuk és életük megvédése érdekében segítséget kérniük és kapniuk polgártársaiktól.”

Közérthető fordításban ez annyit tesz, hogy a magyar állam rendőrsége le van ejtve, majd ők kezükbe veszik és elbitorolják e feladatokat kényük-kedvük szerint. Ez bizony nem más, mint a jogrend negligálására, megdöntésére tett felhívás. E „derék ember” talán fel sem fogja, mit mondott. Vagy ha igen, akkor még nagyobb a baj! Ha ugyanis a rendfenntartás párthadseregek kezébe kerülhet, az bizony súlyos helyzetet idéz elő, ekképpen az egész országnak árt.

Kérdés, hogy ezzel a jogrend elleni újabb támadással mit kezdenek az állam intézményei? Rendben lévőnek tartják e, hogy a rendőrök, mint a többi helyszínen, itt is csupán tétlenül nézelődjenek? Rendben lévő-e, hogy ilyen esetekben egyetlen eljárás sem indul? Vajon akkor is így lenne, ha ötven cigány ember az Istenhegyi úton sétálgatna? Vajon kirakatpolitikával tényleg megvárják, míg ezek – a hónapokkal ezelőtt többször is napfényre jutott céljaiknak megfelelően – valóban polgár- vagy etnikai háborút idéznek elő? Vajon miért tétlen a rendőrség a vállaltan büntetett előéletűekből álló, és vállaltan törvényen kívüli Betyársereggel szemben?

Javaslok a következő nemzeti konzultációra néhány keresetlen kérdést:
Akarja e Ön, hogy a szomszédja által elkövetett szabálysértésért Önt bírságolják meg? Akarja-e Ön, hogy lakóhelyét és családját önkényes magánalakulatok ostrom alá vegyék?

Megmondatott: „Magyarország biztonságos ország.”

FORRÁS: Community.eu

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük