Dolgozói képzést indítanak a szakszervezetek

A szakszervezeti mozgalom egyik alapvető célja, a megújulás megvalósítása jegyében a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma elhatározta, hogy tesz ennek érdekében és megpróbál cselekedni, igen cselekedni, lépéseket tenni és valódi munkát végezni. Beszélni már eleget beszéltek róla. Eljött a cselekvés ideje – írják friss közleményükben.

A SZEF oktatási programja azt a célt tűzte ki magának, hogy azokat az aktív szakszervezeti tisztségviselőket, tagokat, akik igényt tartanak rá, felkészítik arra, hogy valódi segítséget adhassanak a munkahelyeken a kollégáknak.

A SZEF szerint ha a képzésen részt vesz a dolgozó, akkor tudni fogja majd hogy egy érdekvédelmi szervezet pontosan hogyan és miben tud segíteni. Mi kell egy munkaszerződésbe, milyen jogok és kötelességek vonatkoznak a dolgozókra.

A tudás mindig hasznos. Nem csak az a fajta tudás hasznos, ami egy új rendszer megtanulását jelenti az ügyfelek kiszolgálásában egy multinacionális vállaltnál, vagy egy tárgyalástechnikai tréning, ahol megtanulod, hogyan köthetsz több üzletet az ügyfelekkel, hanem az a fajta tudás is, ami téged és a kollegáidat védi meg, amit saját magadért és a társaidért szerzel meg, hiszen a legfontosabb érdeked a Te és a kollegáid érdeke – írja a SZEF.

A képzés első részében egy egyszerű alapképzés valósul meg. A SZEF tagszervezeteinek tisztségviselőit és tagjait céloztuk meg, olyan dolgozó, becsületes embereket, akik nap mint nap bejárnak a munkahelyükre és teszik a dolgukat. A képzést úgy építették  fel, hogy egy bizonyos határidőn belül, de rugalmasan dönti el a dolgozó, hogy mikor tanul. Nem kell iskolapadot koptatni, nem kell elmenni sehová, otthonról, kényelmesen el lehet végezni.

ITT lehet jelentkezni.

SZEF

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •