Durván nekimegy Orbánnak a punk zenekar!

Új albummal készül meglepni rajongóit a Hétköznapi Csalódások (PiCsa) zenekar. A Munkások Újsága Megyeri Ferencet, a zenekar frontemberét kereste meg.

Egészen ütősnek ígérkező anyagot dobtatok össze, ha minden igaz kemény kormánykritikát is nyomni fogtok az új albumon. Igazak a hírek?

Abszolút. Ezt a rablóbandát nagyon nem csípjük, gondolom ez már kiderült az előző években általunk készített számokból is. A magyar történelem egyik legkártékonyabb gazemberei a mostani hatalom birtokosai, így is állunk hozzájuk.

Slágergyanús orbánellenes muzsika is lesz? Ki vagyunk éhezve az ilyen zenére, de a hazai zenészek többsége inkább Tusványosra jár bazseválni a hatalomnak.

Természetesen több számban is említést teszünk a lopkodásaikról, a korrupcióról, a mutyizásról, de ez a legkevesebb, ami megjár egy punk bandától az önkényeskedő, enyveskezű tolvajoknak. Ha a hazai alterock képviselőire gondolsz Posványos kapcsán, ők már rég nem olyanok, mint pl. a 80-as évek ilyen típusú együttesei, ezek a nagy lóvé reményében az anyjukat is …. szóval érted, miről beszélek.

Milyen visszajelzések jönnek a rajongóktól? Mikor jelenik meg az új album? Lesz egy nagy bemutató koncert valahol?

Újra gyűjtést hirdettünk a rajongók között, 4000 Ft átutalása esetén 1 db támogatói pólót, 1db új CD-t és 1 db belépőjegyet adunk az utalónak, a jegy az október 21.-i Budapesten, a Dürerben megtartandó lemezbemutató koncertünkre szól. Ezt az akciót már két éve is elindítottuk az akkori lemez kapcsán és most is nagyon sokan támogattak minket. Úgy néz ki, hogy a lemez mind a 11 számához tudunk ezekből az adományokból klipet készíteni. A megjelenés szeptember 1-én lesz.

Kíváncsian várjuk a lemezt, köszönjük az interjút!

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •  

One Comment on “Durván nekimegy Orbánnak a punk zenekar!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük