Egy hónap alatt már száznál is többen jelentkeztek a baloldal előválasztására

Az Igen Szolidaritás párt országgyűlési képviselőjelölt-állítási pályázatára egy hónap alatt már több, mint százan jelentkeztek – tudatta Székely Sándor, a párt igazgatója friss közleményükben.

A Balodal előválasztása című pályázatra jelentkezőkből a párt országos koordinátorai eddig húsz főt választottak ki, akik részt vesznek a február közepén szervezendő második meghallgatáson.

Itt a jelöltek immár személyesen találkoznak a párt vezetőivel, majd kommunikációs gyakorlaton vesznek részt, illetve elkészülnek az első fotók és videók. Az Igen Szocializmus című pártprogram kiemelt része az eseménynek. A párt közösségi oldalain követhető lesz a kétnapos program.

Pál Éva, a Neoton egykori énekese, a párt csepeli jelöltje és egyben a jelölt-koordinátora már alig várja, hogy találkozzon az összes előválasztottal, hiszen elképesztően sok fiatal és tehetséges ember jelentkezett. Az országosan ismert művésznő mindent megtesz, hogy pártja sikeres legyen, s ennek során már gőzerővel folynak a párt indulójának a felvételei.

Fotó: Pál Éva, Szanyi Tibor, Székely Sándor

MUON TV

  •  
  •  
  •  
  •