“Egy mosógépet könnyebb eladni, mint téged”- Lapátra került a fideszes politikus!

A belpolitikai helyzet, fokozódik, Orbán Viktor szórja is kifelé csapatából a gyengén szereplő politikusokat. Most Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselőről derült ki, hogy várhatóan nem indul egyéniben. Persze éhenhalás nem fenyegeti, a jövőben majd a miniszterelnököt segíti az ismert heves megyei fideszes.

Orbán őt még az előző kampányban froclizta azzal, hogy:

“Egy mosógépet könnyebb eladni, mint téged”

Már akkor sem hangzott túl kedvesen a kijelentés, így a mostani bejelentés se túl meglepő. Némileg mosolyt csal az arcunkra, a kihajított politikus közösségi oldalára kitett posztja:

“Újabb megtisztelő feladatot kaptam miniszterelnök úrtól. Készen állok a munkára!”

A 2018-as mandátumot ezek szerint biztosan nem követi újabb. Úgy tudni, hogy Orbán Viktor a napokban arra kérte fel, hogy a választási felkészülés jegyében segítse a munkáját. Jobboldali hírforrások szerint a politikus így a 2022-es országgyűlési választáson biztosan nem is indul el egyéni jelöltként az egri körzetben.

A legutóbbi országgyűlési választáson Nyitrai 46,44 százalékos eredménnyel lett képviselő Egerben, megelőzve ezzel az akkor még a Jobbik színeiben induló Mirkóczki Ádámot, aki azóta független polgármester a megyeszékhelyen.

Munkások Újsága

  •  
  •  
  •  
  •