Egy találkozás

 

Szeretnék egy élményt megosztani veletek ! Az egyik csömöri evásárlóközpontnál ma délután leszólított tisztelet tudóan egy dősebb hajléktalannak látszó ember. Annyit mondott hogy nem szereti ezt mondani , meg ő nem akar koldulni csak enni szeretne .Ezért ha nem okoz nekem problémát akkor egy kis élelmiszer támogatást elfogadna.Mivel akkor indultunk bevásárolni a kislányommal , mondtuk neki hogy kb.1 óra múlva jöjjön vissza a kocsinkhoz.

Szűk két óra alatt végeztünk is, gondolva az öregre is. Külön szatyorba 1 kenyeret, 1 tejet , 1 rúd párizsit pakoltunk. Mint akik jól végezték dolgukat pakoltunk be a kocsiba, mikor a lányom meglátta 3 sorral lejjebb az öreget és mondta hogy szóljak neki. Felém fordult, én intettem neki hogy jöjjön oda. Átadtuk neki a szatyrot,mire félve visszakérdezett hogy ezt mindet neki adjuk? Hozzátette elcsukló hangon, hogy még soha senki nem ment vissza mikor azt ígérték neki. És le is tett rólunk is! 

Még egyszer megköszönte és kellemes ünnepeket kívánt, majd elment. Indulás elött még szöszmöszöltünk, mikor bekopogott az ajtó üvegén és annyit mondott: 
– Ha úgy gondolom hogy szükségem lehet rá, akkor keressem meg és bármikor áll a rendelkezésemre! Ezzel  a mondattal egyidejűleg a kezembe nyomta önéletrajzát. Köszönt és távozott. Hazaérve kezembe vettem az önéletrajzát és elolvastam 
Név: Csengery László Imre (1954) Levelezési Cím: BP,1106 Jászberényi út 47/a     telefon: 30/754-4778   

E-mail:[email protected]

Iskolai v.: Bagi Ilona Finommechanikai és Műszerészipari Szakközépiskola gépgyártási technológus stb…. 

Eltűnődtem,hogy sajnos a mai világban bármikor bármelyikünk járhat így! 
Ezért tisztelettel megkérnélek benneteket, osszátok meg hogy minél többen olvassák, és ezzel esélyt kaphasson arra hogy bármilyen munkával kapcsolatban esetlegesen megkeressék !

Bárdos László – facebook

 

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük