Éljen a felszabadulás!

Aki szerint április 4 nem felszabadulás, az ne is várjon felszabadulást Orbán uralma alól. 1945-ben egy idegen ország, ellenségét kergetve, mintegy járulékos haszonként szabadított meg minket attól a csőcseléktől, amely ezer éve ült a magyar magyar nép nyakán és sanyargatta azt. 1945 felszabadulás volt a falu parasztságának és a városok nyomorgó proletárjainak. Ma is erre lenne szükség. Megszabadulni egy új, magyarkodó, de a magyar népet elnyomó, sanyargató és és gyors pusztulásra ítélő politikai maffiától.
1945 éppen ezért ma is szimbólum. Akkor egyszer már eltakarodott az a nemzeti söpredék, amelynek Orbán és Vona ma szellemi örököseik. Úgy takarodott el, hogy romok, a legbrutálisabb romok maradtak utánuk és milliónyi magyar áldozat veszett oda a háború poklában, köztük majd félmillió tudatosan elpusztított zsidó honfitársunk.
Ma már persze ott tartunk, hogy a liberális és jobber történelemmagyarázók megfordították a valóságot, nem azt tekintik rossznak, ami 1945 előtt volt, hanem azt, ami 1945 után lett. A hazai sztálinizmus néhány tucat áldozatát a horthysta fasizmus milliónyi áldozata mellé állították és kimondták az ítéletet is, Rákosi rendszere volt a bűnösebb, sőt az 1945 előtti elnyomás nem is volt elnyomás, senkit semmiért felelősség nem terhel abból a korszakból.
Ma már kevesen vagyunk, akik felszabadulásként emlékezünk 1945-re és felszabadítóként tekintünk azokra a kiskatonákra, akik magyar földön is szétverték a nácizmus hadigépezetét. Sok ezren haltak meg közülük a világ és azon belül a magyarok szabadságáért. Ma Schmidt Máriák mégis gyalázhatják adófizetői milliárdokból emléküket, mert idehaza szinte senki sem maradt, aki megvédje őket.
Mi éppen ezért mondjuk ki csakazértis: Éljen a Felszabadulás!
Kalmár Szilárd
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük